Galatasaray taraftarı asla mutlu olmuyor böyle kendilerini Avrupa'nın en baba takımının taraftarı sanıyorlar..
Astronomik rakamlarla transfere alışkın gibi..
Gerçekler budur alabileceğimiz budur ben son derece heyecanlıyım ve ümitliyim bence mükemmel kadromuz var..
İsimler sadece janjanlı değil örneğin Elano'dan 10 kat iyi transferdir Eboue isme bakarsan Elano füze gibi şut atar Brezilyalıdır döktürür nerde ya herif kız gibiydi,Eboue'nin etiketi yok amele gibi koşar derler göreceğiz bakalım maç boyu kaç bindirme yapacak herif müthiş kondisyonlu,gelelim Muslera'ya alabileceğimiz Dünya üzerinde ki en iyi kaleci bence..
Melo onu bile tartıştılar kapağı çoktan koydu,Elmander İngiltere premier ligin en fazla pres yapan forveti olduğunu bilmiyorlar onu lig başlayınca göreceler Liverpool'a attığı golde aa iyi adammış dediler daha çok şaşıracaklar,gelelim Riera'ya ona da atmadıkları bok kalmadı oda gösterecek ne kadar kaliteli olduğunu çok değil 1-2 sene evvel İspanya milli takımının 10 numarası sırtındaydı,Ujfalusi 33 yaşında ki moruk dediler 21 yaşında ki Serkan Kurtuluş'u sırtına alıp maçta 10 kere bindirme yapar..
Ben bu taraftarı anlamıyorum iyi transfer pahalı transfer değildir..
İyi transfer kaliteli adam transferidir..
Var mı kaliteden şüpheniz Selçuk'u saymadım bile..