Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

fener futbolcu alir kralice yaparlar

biz saraydan futbolcu aliriz yapariz

bizim bazi taraftarlarmiz maalesef böyle

aynen ole renktas bıraksın herkes taraftar gibi dusunmeyi riera gelince kim heyecanlandı allah askına soruyorum

Valla ben hiç mutlu olmadım o kanada Engine bile razıydm Riera ismini duyunca ama forumda ezdiler beni böyle düşünüyorum diye istatistiklerle saldırdılar Riera alınacağına kimse alınmasa ya da Sercan Volkan paket yapılsa daha mutlu olurdum Riera inşallah faydalı olur..

Hepsine katilirimda Rierayi sattiklari icin Olympiakos taraftarinin niye sevindigini anlamadim... Kaca aldi yunanlar Rierayi Liverpooldan bileniniz varmi ?

Ya bırak arkadaşlar bazı taraftarlar ne bekliyor anlamıyorum.Belki Arkadaşlar milyon kere yazmıştır ama yine yazayım.

Muslera gibi gelecek vaad eden süper bir kaleci alındı.

Eboue gibi Arsenalde kendini ispatlamış birçok mevkide oynayabilen bir oyuncu.

Ujfalusi 33 yaşında olmasına rağmen fiziğiyle bizim takımdaki bütün adamlardan iyi.Ve hem stoper hemde sağ bek oynayabilen kendini La Liga ve Seri A da ispatlamış bir adam.

Melo gibi Juventusa 25 milyon Euro ya transfer olmuş adam ve Brezilya milli takım formasını 2010 Dünya Kupasına kdar sürekli terleten bir adam.

Selçuk İnan:Türkiye nin en iyi orta sahası.

Riera:EPL tecrübesi yaşamış ve Ligimize benzer olan Yunan liginde verimli olmuş bir adam.

Elmander :EPL de geçen sezon 11 gol atmış Fizikli teknik bir adamı almışlar hem de bonservissiz.

Daha ne olacaktı.Kimlerin gelmesini bekliyodunuz .

İlk önce düşünen ve eleştri yapma yeteneğine ve yeterliliğine sahip bir taraftar profili geliştirmye çalışırdım.

HEr moka iyidir diyen kendi düşüncesi olmayan,devletimiz yapmışsa en iyisini yapmıştır diyenbir topluluktan kurtulunca gerisi gelecektir zaten!

İyi derim çünkü..

Artık Sabri'nin salaklıklarındansa Eboue'yi izleyecem..

Kova Zapata'yı değil Muslera'yı

Sarp'ı değil Melo'yu

Forvetsiz kalmayıp 3 forvet izlicem.

Ayhan'ı değil Selçuk'u izlicem

Ben bunlarla yetinirim arkadaş!

İsyan edecek taraftar profili çizmek Galatasaraylılık duruşu içinde birşey değildir

Şuan yapmamız gereken senin görüşün olan yetersiz de olsa transferler ki bence ilk seni için hele gayet başarılı tam destek olmak

Bizim eleştirecek karşı koyacak durumumuz yok artık barşı istiyoruz bu başarının gelmesi içinde senin profilinde adamlar lazım değil takıma destekçi gerekiyor...

İkinci cümleni okudum ve gerissini okumaktan vazgeçtim,ben yanlış yapıldığını düşündüğüm birşeyi desteklemem,koyun değilim,sığır hiç değilim ben düşünen bir varlığım kusura bakma yani!

İlk önce düşünen ve eleştri yapma yeteneğine ve yeterliliğine sahip bir taraftar profili geliştirmye çalışırdım.

HEr moka iyidir diyen kendi düşüncesi olmayan,devletimiz yapmışsa en iyisini yapmıştır diyenbir topluluktan kurtulunca gerisi gelecektir zaten!:coffee:

arkadaşım anlamadıgın bir nokta var

bu insanlar sinema eleştirmeni degil taraftar

Renktaşlar nöbette son gecemiz bu iyisiyle kötüsüyle 14 hazirandan beri burdayız ve yarın son nöbet saatlerimizi tutacağız.GS Cimbom forum ailesi olarak burayı benim görüşüm iyi yöneten moderatörlerimize teşekkür ederim.Fikirlerimizi,arada KAP facialarını yaşadık ama güzel bir transfer dönemi ve nöbetler geçirdik.Forumdaki herkese teşekkürlerimi ve sevgilerime bir kez daha sunarım ve artık ben bu son gece nöbetinden ayrılırım yarın sabah nöbetimizdeki son saatlerde görüşmek üzere ve benden size bir parça hediye olarak gelsin https://www.youtube.com/watch?v=AaIediZssmg

İkinci cümleni okudum ve gerissini okumaktan vazgeçtim,ben yanlış yapıldığını düşündüğüm birşeyi desteklemem,koyun değilim,sığır hiç değilim ben düşünen bir varlığım kusura bakma yani!

Düşünüyon ama o saydıkların gibi düşünüyon sorun da burda...

HEr moka iyidir diyen kendi düşüncesi olmayan,devletimiz yapmışsa en iyisini yapmıştır diyenbir topluluktan kurtulunca gerisi gelecektir zaten!:coffee:

Sende herseye kötü diyorsun. Ne olacak simdi? Sen kendini Real Madrid filan mi saniyorsun? Türkiye´yi dünyanin en cazip ligi mi saniyorsun? Di Maria´yi reddettik de Riera´yi mi aldik? Mascherano´yu veto edip Melo´yu mu aldik? Ne bekliyorsun kardesim sen? Kaleye Neuer´i mi bekliyordun? Biraz gercekci olmakta fayda var degil mi?

susayım susayım diyorum ama hep kendi aramızda tartışma çıkartıcı yorumlar yapıyoruz.

Arkadaşlar geçen seneki takım 8. oldu 8. uyumayın !! transfer sezonunun başından beri alınan oyuncu sayısı 11

gelenler gidenler burda işte

2543.jpg

bizlere xavi-messi-ronaldo vs. vaad edilmedi ancak kulvarındaki takımımıza yakışır en iyi oyunlar alındı. yapılan transferlerin hangisine kötü diyebilirsiniz ? Stancu'ya 5 m € bonservis bedeli ödenmişken gelen oyuncularımızın bonservislerine bile fazla diyebiliyoruz...

aldıklarımızı neden üst düzey futbolcularla kıyaslama gereği duyuyorsunuz ? yönetim istemezmi Casillas gelsin İniesta gelsin veya Ronaldo gelsin... Elde bir bütçe var ve tamamının Fatih Hocanın istekleri üzerine alındığına adım gibi eminim (Elmander hariç)

yukarda gidenlerin yerine gelen oyuncularımıza bakıp tekrar düşünmenizi tavsiye ediyorum.

İyi derim çünkü..

Sarp'ı değil Melo'yu

Bu da bir bakış açısı. Zaten ben Drogba - Arshavin diye atıp tutmamış olsalar yönetimi başarılı buluyorum. Ama bizi bu kadar beklentiye sokup, üstüne Arda'yı gönderip, yerine adam gibi bir transfer bile yapamazsan, sağlam batırmışsındır ortalığı.

Benim böyle bir yöneticim olsa altımda, kovarım.

Galatasaray taraftarı asla mutlu olmuyor böyle kendilerini Avrupa'nın en baba takımının taraftarı sanıyorlar..

Astronomik rakamlarla transfere alışkın gibi..

Gerçekler budur alabileceğimiz budur ben son derece heyecanlıyım ve ümitliyim bence mükemmel kadromuz var..

İsimler sadece janjanlı değil örneğin Elano'dan 10 kat iyi transferdir Eboue isme bakarsan Elano füze gibi şut atar Brezilyalıdır döktürür nerde ya herif kız gibiydi,Eboue'nin etiketi yok amele gibi koşar derler göreceğiz bakalım maç boyu kaç bindirme yapacak herif müthiş kondisyonlu,gelelim Muslera'ya alabileceğimiz Dünya üzerinde ki en iyi kaleci bence..

Melo onu bile tartıştılar kapağı çoktan koydu,Elmander İngiltere premier ligin en fazla pres yapan forveti olduğunu bilmiyorlar onu lig başlayınca göreceler Liverpool'a attığı golde aa iyi adammış dediler daha çok şaşıracaklar,gelelim Riera'ya ona da atmadıkları bok kalmadı oda gösterecek ne kadar kaliteli olduğunu çok değil 1-2 sene evvel İspanya milli takımının 10 numarası sırtındaydı,Ujfalusi 33 yaşında ki moruk dediler 21 yaşında ki Serkan Kurtuluş'u sırtına alıp maçta 10 kere bindirme yapar..

Ben bu taraftarı anlamıyorum iyi transfer pahalı transfer değildir..

İyi transfer kaliteli adam transferidir..

Var mı kaliteden şüpheniz Selçuk'u saymadım bile..

İmza :)

İyi derim çünkü..

Sarp'ı değil Melo'yu

Ne güzel 2000 yılında uçakta uefa şampiyonluğuna sevinmeyenlerde aşağı yukarı senin vizyonuna sahiptiler,pencere aynı pencere nesil ve isimler farklı diyelim!

Biz daha büyük düşünenlerdeniz,vizyonumuz daha geniş,hayalleirmiz daha büyük,bunun için üzülecek değilim.:)

Hepsine katilirimda Rierayi sattiklari icin Olympiakos taraftarinin niye sevindigini anlamadim... Kaca aldi yunanlar Rierayi Liverpooldan bileniniz varmi ?

Fiyat bilmeye gerek yok ki kosamayan kanat futbolcusunu elinden böyle bir paraya çıkaran her takım mutlu olur,sevinir..Yemin ederim Yattara Rieradan iyi transfer olurdu Adnan Sezgin reis dursa hemen getirirdi onu..

Valla ben hiç mutlu olmadım o kanada Engine bile razıydm Riera ismini duyunca ama forumda ezdiler beni böyle düşünüyorum diye istatistiklerle saldırdılar Riera alınacağına kimse alınmasa ya da Sercan Volkan paket yapılsa daha mutlu olurdum Riera inşallah faydalı olur..

sole 1 psikoloji var taraftarlarda genelde ilgilendigin yada transfer ettigin adam o dk onun icin kraldır gokyuzundeki yıldız kadar parlaktır :) Gercekleri solemek bazı taraftarları mutlu etmez o adam gsye geldiyse en iisidir :) sadece bizim tarftarlar icin solemiyorum tabi genelde taraftarlık psikolojisi bole :)

Ünal Aysal bir süper yıldız sözü verdi. (Drogba-Milito-Arshavin-Adebayor vb.)

Arda gidince de yeri dolacak dediler. (Podolski)

muslera ve melo benim süper yıldız tanımıma uyuyor, sözünü yerine getirmiş o zaman, drogbanın gelmesini de istemiyordum

ardanın yeri dolmadı bence de o ayrı

ali sen galiba okumus kendini bi halt sanan IQ nun einstein düzeyinde oldugunu düsünen bi insan gibisin senin gibi megolaman lardan bizim üniverstidede cok var ... hadi kardesim bu sezonun en büyük transferi senin fenerbahceyi tutman olur onlar gibi sisteme bas kaldirirsin...

Sende herseye kötü diyorsun. Ne olacak simdi? Sen kendini Real Madrid filan mi saniyorsun? Türkiye´yi dünyanin en cazip ligi mi saniyorsun? Di Maria´yi reddettik de Riera´yi mi aldik? Mascherano´yu veto edip Melo´yu mu aldik? Ne bekliyorsun kardesim sen? Kaleye Neuer´i mi bekliyordun? Biraz gercekci olmakta fayda var degil mi?

Podolski olmalıydı,istediği verilmeliydi bu bir.Bu takım eksik,bu takımın bir ofansif orta saha oyuncusu dahi yok,bunu bile alamadık stoperlerimiz hala yetersiz vs vs.

Ben bütüncül bakıyorum ve yetersiz diyorum.Daha geniş bakmam suç değil değilmi?:o

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt