Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Inanin ki bazilarinizi anlamak imkansiz. Komik geliyorsunuz bana cok ciddiyim. Kusura da bakmayin.

- Elia´nin defansi sifirmis, gelmesinmis :) ( Pffff :D )

- Arda´nin yürüyecek hali yokmus :) ( Pffff :D Arda girdikten sonra Atletico adam oldu )

- Reyes cok bencilmis, iyiki gelmemismis :) (Pfff :D Bütün ataklarda Reyes var. Adam gibi 2 futbolculari vardi zaten. Reyes ve Arda. )

Ya kusura bakmayin da, siz kendinizi ne saniyorsunuz ya? Kendi yorumunuz diye, sacmasapan yorumlar yapmak zorundamisiniz siz? Siz kendinizi dünyanin en büyük takimi filan mi saniyorsunuz ya? Sizden güclüsü yok mu da adam begenmiyorsunuz? Belki de Galatasaray´i takimdan saymayan adamlara neler neler diyorsunuz ya :) Valla kusura bakmayin ama dayanamadim artik. Resmen sacmaliyorsunuz

Adamlar Galatasaray'i takimdan saymiyorsa bu onlarin ayibi ve "cahilligi"dir.

Biraz asiri tepki vermissin ama cogunlukla katiliyorum.

Falcao'dan cok sey bekliyorlar ama nasıl pozisyona sokacaklar adamı merak ediyorum.

Arkadaşlar, Transfer Nöbeti başlığında, Bizimle alakası olmayan takım ve oyuncuların değerlendirmelerini yapan arkadaşların bu başlığa girişi engellenecektir.

Arkadaşlar konu dışı belki ama ben gerçekten gururlandım şu yazdığım şeye ;

"Fenerbahçe 20 bin, Adalet bir yıl için 10 bin lira transfer ücreti teklif ederken, Ben Galatasaray ile yıllığına 8 bin liraya anlaşma yaptığım gün mutluluktan uçuyordum"

Metin Oktay

28 Ağustos 1955

Galatasaray formasını giydiği ilk gün..

photo.php

Heryerde Lamah konuşuluyor.

Usain Bolt = Lamah:D

Değeri 1M ama yeni transfer olmuş. 2,3 maç sonra tutulmaz. Artık bu performansı ile onbir başlatırlar. Sağda, Solda zıpkın gibi içeri giriyor. Çok kuvettli. Uzaktan şutları gayet iyi:)

arkadaşlar konu harici ama akşamda bilgi almak istedim forumda ama kimse tınlamadı :( eğer bi bilgniz vasa bu konuda söyler misiniz ? bu kendiliğinden dahili uydu alıcısı led tvler varya bu televizyolara norml receiver de bağlayabiliyoruz dimi ? Babam öle bi tv sipariş vermişde bnde de güzel bi kutu var onu kullnamk istiyorumda :D bilgisi olan varmı bu onuda ?
Vay Arkadaş hiç mi bilgisi olan yok yA

Transfer nöbetide transfer yok ki transfer konuşalım.

Adamlar Galatasaray'i takimdan saymiyorsa bu onlarin ayibi ve "cahilligi"dir.

Biraz asiri tepki vermissin ama cogunlukla katiliyorum.

Biraz da ben sacmalayayim kardes ne olacak :) Yani öyle yorumlar yapiliyor ki, nerdeyim ben diyorum ya. Elia´ya gelmesini sadece Real Madrid taraftari veya Barcelona taraftari diyebilir. Öyle bir adam Elia. Adam Türkiye´ye gelmeyi kabul edecek ama bizim profesörler burun kiviracak. Yok böyle birsey ya. Gercekten yok

abuk sabuk şeyler konuşulduğuna göre transfer topiğinde yine transfer yok :asd:

HSV - Elia so gut wie weg - Suche nach Ersatz läuft - HSV - Fußball - Sport - Hamburger Abendblatt

Juventus 8 milyonluk teklifini 10`a cikartacak deniliyor, biz 9 vermisiz ve arsenalda devredeymis...

Hemen bugünden hicbir teklifi kabul edilmeyecekmis, Hamburg sportif direktörü Arnesen:"Carsambaya kadar zaman var"

Juventus, arsenal ve biz devredeyiz ; acaba kim alır? Tabi ki biz :D:D

Bu mesaj 777. mesajım (mış), demekki elia bize gelecek bu uğurlu bir mesaj olur umarım :)

hadi artık yapın bi transfer ya 28i oldu ayın ayıptır bu saatten sonra kim as oyuncusunu bırakır zaten boş hayaller kuruyoruz yine

Off alamadık daha birini :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt