Berkay Yılmaz
Tecrübeli Üye
- 6 Temmuz 2011
- 5.922
- 0
- 1.021
Cevap: Transfer Nöbeti
Baskan bize bir sürpriz yapıp Elia'yı alsın
Baskan bize bir sürpriz yapıp Elia'yı alsın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

kapalı bugün pazarTV' yi aldığın yeri arayıp sorsan, çok net bir bilgi alırsın bence![]()
Arda 11 numarali formayi giyecek Atletico da
Arda 11 numarali formayi giyecek Atletico da
Vay Arkadaş hiç mi bilgisi olan yok yA
Hayirli sabahlar renktas
Juventus ve Arsenal Elia ile ciddi sekilde ilgileniyorsa, sansimiz sifira yakin diye düsünüyorum. Beni SportBild´in haberi heyecanlandirdi sadece. Dün bu isim ortaya atildiginda gülüp gecmistim cünkü Elia´yi isteyen alamaz öyleAlmanlar "gitmek üzere" diye haber yaptigi zaman, genelde o takima transfer olur futbolcular.
"Elia Galatasaray´a transfer olmak üzere" dedikleri icin heyecanlandim acikcasi. Kendi kaynaklarina dayandiriyorlar ve eminler. Hersey olabilir acikcasi ama hala ihtimal veremiyorum![]()
sol tarafa transfer yapılmazsa bahanede hazır..kalkıp yüzsüz gibi arda takımdan hiç tahmin etmediğimiz bir zamanda ayrıldı diyecekler..marlos felan gelir en fazla demedi demeyin![]()
Elia'ya inanıyormusunz ? Anca kiralarız.
Podolskiden maliyeti nedeniyle vazgeçen yöneticiler bunu her türlü almaz. Yönetim En fazla 5M lik oyuncu arıyor. Damio sanki ucuz 10M'den aşağı onuda vermezler. Oscar Dos Santos var brezilya u20'nin yıldızı belki onu ucuza alabilirsin. Süper transfer olur. Bari Lamah'ı ikna edin![]()
Arif Kizilyalin saglam duyumcu muydu? Forum olarak güvendigimiz bir isim miydi? Podolski icin Son Dakika yazisina hazir olun gibi birsey söylemis sanirsam?