Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ben Damiao 'yu isterim , Elia yerine madem bir yıldız gelecekse bu Damiao olsun

Damiao ve Elia çok zor,boş yere kendimizi bunlara hazırlamayalım yoksa yönetim'e sallamalar oluyor.

Juventus ve Arsenal Elia ile ciddi sekilde ilgileniyorsa, sansimiz sifira yakin diye düsünüyorum. Beni SportBild´in haberi heyecanlandirdi sadece. Dün bu isim ortaya atildiginda gülüp gecmistim cünkü Elia´yi isteyen alamaz öyle :) Almanlar "gitmek üzere" diye haber yaptigi zaman, genelde o takima transfer olur futbolcular.

"Elia Galatasaray´a transfer olmak üzere" dedikleri icin heyecanlandim acikcasi. Kendi kaynaklarina dayandiriyorlar ve eminler. Hersey olabilir acikcasi ama hala ihtimal veremiyorum :)

sol tarafa transfer yapılmazsa bahanede hazır..kalkıp yüzsüz gibi arda takımdan hiç tahmin etmediğimiz bir zamanda ayrıldı diyecekler..marlos felan gelir en fazla demedi demeyin ;)

Arif Kizilyalin saglam duyumcu muydu? Forum olarak güvendigimiz bir isim miydi? Podolski icin Son Dakika yazisina hazir olun gibi birsey söylemis sanirsam?

Juventus ve Arsenal Elia ile ciddi sekilde ilgileniyorsa, sansimiz sifira yakin diye düsünüyorum. Beni SportBild´in haberi heyecanlandirdi sadece. Dün bu isim ortaya atildiginda gülüp gecmistim cünkü Elia´yi isteyen alamaz öyle :) Almanlar "gitmek üzere" diye haber yaptigi zaman, genelde o takima transfer olur futbolcular.

"Elia Galatasaray´a transfer olmak üzere" dedikleri icin heyecanlandim acikcasi. Kendi kaynaklarina dayandiriyorlar ve eminler. Hersey olabilir acikcasi ama hala ihtimal veremiyorum :)

Aslında Juve Arsenal falan ilgilenseydi bu kadar uzamazdı diyorum alırlardı ya vazgeçtiler ya da hiç ilgilenmediler. Tamam Juve'nin ilgilendiğini biliyoruz ama 8m€'yu reddetmis HSV 10 m'lik teklif bekliyoruz demis . Juve çıkarıp 2m daha veremeyecek takım mı umarım vazgeçmişlerdir.

Elia'ya inanıyormusunz ? Anca kiralarız.

Podolskiden maliyeti nedeniyle vazgeçen yöneticiler bunu her türlü almaz. Yönetim En fazla 5M lik oyuncu arıyor. Damio sanki ucuz 10M'den aşağı onuda vermezler. Oscar Dos Santos var brezilya u20'nin yıldızı belki onu ucuza alabilirsin. Süper transfer olur. Bari Lamah'ı ikna edin:D

sol tarafa transfer yapılmazsa bahanede hazır..kalkıp yüzsüz gibi arda takımdan hiç tahmin etmediğimiz bir zamanda ayrıldı diyecekler..marlos felan gelir en fazla demedi demeyin ;)

Arda'nın "beklenmedik anda" gitmesi kanat oyuncusu alınmamasının bahanesi olamaz bence, çünkü arda varken de reyes'le görüşülüyordu, yani o bölgeye transfer o zaman da gündemdeydi.

Elia'ya inanıyormusunz ? Anca kiralarız.

Podolskiden maliyeti nedeniyle vazgeçen yöneticiler bunu her türlü almaz. Yönetim En fazla 5M lik oyuncu arıyor. Damio sanki ucuz 10M'den aşağı onuda vermezler. Oscar Dos Santos var brezilya u20'nin yıldızı belki onu ucuza alabilirsin. Süper transfer olur. Bari Lamah'ı ikna edin:D

Oscar'ın bonservisinde 30 milyon avroya serbest kalır maddesi var.

Arif Kizilyalin saglam duyumcu muydu? Forum olarak güvendigimiz bir isim miydi? Podolski icin Son Dakika yazisina hazir olun gibi birsey söylemis sanirsam?

Gs tv'yr falan çıkıyodu hocam,fabiano'yu ilk o dillendirdi diye hatırlıyorum :D

arifkizilyalin arif kızılyalın

Don dolaş Podolski'ye geeel;-)

Hamburg Sportif Direktörü Frank Arnesen bugün yaptığı açıklamada, "Bundan üç hafta önce Elia'nın kesin olarak takımda kalacağını söyleyebilirdim ancak şimdi süreç biraz daha değişti.Takip eden haftalarda bazı gelişmeler yaşandı. Juventus, Arsenal ve Galatasaray ile çeşitli temaslarımız oldu. En dikkat çekici teklifi Juventus'tan aldık" dedi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt