Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ya ne güzel 5te bitecekti transfer.12ye ertelemek de ne ya!! Acı çektirmeyi seviyor yönetim.

[video=youtube;fRdPUPs4KfA]https://www.youtube.com/watch?v=fRdPUPs4KfA&feature=related[/video]

böyle bir şey ve altına galatasaray marşı :)

uçan sabriler dolaşıyor gökyüzündee :)

%100 bildiğim bir konu olsa daha fazla yorum yazabilirdim ama senin bilginin daha fazla olduğunu düşünüyorum renkdaş.

keşke olsaydı Lukaku diyip kapatayım konuyu :)

Ben de %100 emin değilim ama defalarca duyduğum bir konu bir oyucunun 2'den fazla takımda resmi maça çıkamaması durumu. Rusya'da diğer arkadaşların da dediği gibi sezon yazın oynandığı ve bizde devre arasında bittiği için 2 takımda oynamış oyuncular oraya transfer olup oranın yeni sezonunda oynayabiliyorlar. Misimovic konusunda da burada lafı geçmişti bunun.

Yalnız dediklerine göre Rusya'da sezon başı Avrupa ile denk yeniden ayarlanmış. Karda kışta nasıl top oynacaklar bu iş doğruysa onu bilemedim :)

şeref reis yönetim süprizleri sever dedi... yaman ve sancar da süpriz golcü dedi...var birşey ama kim acaba...

hayirli günler renkdaslar.

sercan yildirim hayirli olsun hele sükür bir tane kaliteli yerli forvetimiz oldu 1 tanede yabanci alinirsa bence bu sene icin yeterli olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt