Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

belkide boşuna transfer bekliyoruz :asd:

sonuçta sercanla bitmiş olabilir transfer

Bana 4 tane isim geldi. ve ciddi ciddi olabilecek oyuncular. ancak burada isimleri vermek istemiyorum. ancak itiraf etmeliyim ki hicbiri podolski kadar atesimi yukseltmedi. fakat yine de iclerinde mutlu edebilecek isimler mevcut. isimleri vermiyorum cunku transfer olmazsa atip tutacaklar. resmilessin, yapistiricam. zaten yapistirmama gerek kalmadan bir sekilde iceriden siziyor ya neyse :-)

Şeref Aydın'ın bu açıklamalarına bakacak olursak;gelecek oyuncunun herkesi memnun etmeyebileciğini,düşünebiliriz.O yüzden Drogba'yı felan unutun.Daha çok Pavlyuchenko gibi bir oyuncu gelecek gibi duruyor.

umutofkeli Umut Öfkeli

Luca Toni'nin menajeri: "GS ile herhangi bi görüşme olmadı. Transfer olayı yok. Luca bu sene takımında devam edecek." (Radyospor)

Oh beee.

el hamido ismi geciyor renkdaslar ne diyorsunuz

Yalnız burdaki arkadaşlara rica ediyorum olduki Başkan bu ikisinden birini alamadı anlaşılamadı, yada istenmeyen bir oyuncu geldi, yada hiç gelmedi lütfen yönetimin ve Takımımızın yanında olalım.. Başkan uğraşıyor iyi niyetini görmek lazım.. Bide bunun gelecek yılı var.. Kimse gelmese bile bu takım gine cok can yakar... Şimdiden yönetimi tebrik ediyorum...

Sercan YILDIRIM:Kendimi yeniden kanıtlamak için çok heyecanlıyım ve çok çalışacağım. Kaynak Lig tv

Fatih-Terim_973637.jpg

Fatih Terim : Çalışma bakıyım ben seni napıyorum :sopa: :asd::asd::asd::asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt