Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Yıldız transferi bekleyip hayal kırıklığına uğrayan arkadaşlara da cevabım :

Yıllardır yıldız geldi de ne oldu.hep hüsran hep hüsran.

Ben takım oyuncusu istiyordum.Takımı için savaşacak,sahada armasına sahip çıkacak oyuncular.

Allaha şükür en kralları alındı.Bu yılki transfer stratejimizden çok memnunum.İçimdeki tek burukluk Sercanın halen daha kadromuza katılmamış olmamasıydı.Allaha şükür o da gerçekleşti.Bundan daha iyisi olamazdı benim gözümde.

hatta sercanla da bir anım vardı.Sizlerle paylaşayım.

Antepe iş için gitmiştim bundan 2 yıl önce.Antepte Bayazhan diye lüks bir mekan var.Arkadaşlarla oraya birer bira içmek için gitmiştik.

Girişteki levhada Bursasporun amblemi vardı.Ne iş falan derken içeri baktım Bursaspor yemekte.O haftasonu da Antep-Bursa maçı vardı.Tabi o zamanlar da sercanın en pahalı ve en formda dönemleri.Azizenin sercanı almaya çalıştığı dönem.

Yemeklerinin bitmesini bekledim.Baktım uzaktan Sercan göründü.Sercan dedim bi foto çektirebilirmiyiz.Tabi kardeşim dedi.Fotoyu çektirdik.Hala durur arşivimde..

Sonra tabi istemsiz cümleler döküldü ağzımdan.Sakın fenere gitme dedim.Zeytinburnuspora git fenere gitme dedim.Güldü bana :D

Fenere gidersen semihin yanında yedek kulübesinde yerin hazır dedim :D

Sen hangi takımlısın dedi bana.Belli olmuyormu asaletten.Galatasaraylıyım ben dedim.

Ve öldürücü cümleyi kurdum.Dünya gözüyle seni Galatasaray formasıyla görmek istiyorum dedim.Bizde futbolcuya değer verilir,fenerde değersizleştirilir dedim.

Güldü hayırlısı iyi akşamlar dedi yanımdan ayrıldı.

Sonra arkadaşları aradım.Sercan tamam olm bize gelecek ikna ettim geyikleri falan :D

harbi geldi yani :)

güzel hatıra :)

Bu saate kadar ciddi bir duyum patlak vermediyse daha transfer falan olmaz. Saatler kala hala herkesin ağızında başka bir isim, bence Sercan'la transferi kapattık.

FB Yobo ve bienvenu transferlerini tamamlamak için

Biz de Sercan ve olursa Yiğit transferini bitirmek için yabancı forvet gelmez bu saatten sonra

Transferlerin çoğu iyi...

Ama senin Ardan gidiyor..Yerine Riera alıyorsun...

Fatih Hoca Arda satılmadan öncede Atak oyuncusu Atak oyuncusu istiyorum diyordu..

Ala ala sadece Bursanın önerdiği Sercanı alıyorsun.

Riera bence ihtiyacımızı fazlasıyla karşılayacak.Ben de buna inanıyorum..

Gerçekten Fatih Hoca hücum oyuncusu konusunda,başından beri oraya bir arayışımız var demişti.Bunun çözümü Sercan mı?

Culio'nun yollanarak 7 yabancı oyuncuda kalınması tam bir skandaldır :o

Sercan ile ilgili olay ne.İlk kez falan denen durum?

Taş gibi takım olduk Sercan'a Riera'ya burun kıvırıp durmanın anlamı yok ;)

canım brezilyalı çekti. kıvrak bi brezilyalı olaydı şöle genç yeteneğinden:D yada ronaldinho... off offf off off tadınndan yenmezdi:D

iyide gönüllerin yıldızı olan oldumu? takımı hangisi sırtladı?? ben ondan bahsediyorum. ona bakarsan messi süper yıldız ama milli takımda olmadıktan sonra sönüyor o yıldız :)

Lincoln gönüllerin yıldızıydı.Gecelerce uykusuz bekledik.ne için beklemişiz.Sandalyeye ayaklarını uzatıp maça çıkmıyorum deyişini.İkna turlarını beklemişiz..

Belki bazı arkadaşlar kızacak bana ama,lincoln karaktersizin tekiydi.hepsi yediler yediler gittiler.

Fatih Hoca işini bilir.Rierayı aldıysa o aşı tutacaktır eminim.

Müthiş rotasyonlu bir kadromuz oldu.Biri sakatlansa aa kim oynayacak demeyeceğiz.kadro derinliği sağlandı.Ben çok mutlu ayrılıyorum bu transfer döneminden.

Fatih Terim'in ısrarla istediği hücum oyuncusu nerede?

Sercan ile ilgili olay ne.İlk kez falan denen durum?

biz de onu düşünüyoruz benim fikrim italya'daki co-own sistemine benzer bir sistemle aldık olmaz diyen renktaşlarımız da var bekleyip göreceğiz...resmi açıklamanın gelmemesi de bana göre bu yüzden çünkü işlemler uzadı...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt