Feyzi AKTAS
Kırmızı Üye
- 10 Şubat 2011
- 1.480
- 0
- 996
Cevap: Transfer Nöbeti
güzel hatıra
Yıldız transferi bekleyip hayal kırıklığına uğrayan arkadaşlara da cevabım :
Yıllardır yıldız geldi de ne oldu.hep hüsran hep hüsran.
Ben takım oyuncusu istiyordum.Takımı için savaşacak,sahada armasına sahip çıkacak oyuncular.
Allaha şükür en kralları alındı.Bu yılki transfer stratejimizden çok memnunum.İçimdeki tek burukluk Sercanın halen daha kadromuza katılmamış olmamasıydı.Allaha şükür o da gerçekleşti.Bundan daha iyisi olamazdı benim gözümde.
hatta sercanla da bir anım vardı.Sizlerle paylaşayım.
Antepe iş için gitmiştim bundan 2 yıl önce.Antepte Bayazhan diye lüks bir mekan var.Arkadaşlarla oraya birer bira içmek için gitmiştik.
Girişteki levhada Bursasporun amblemi vardı.Ne iş falan derken içeri baktım Bursaspor yemekte.O haftasonu da Antep-Bursa maçı vardı.Tabi o zamanlar da sercanın en pahalı ve en formda dönemleri.Azizenin sercanı almaya çalıştığı dönem.
Yemeklerinin bitmesini bekledim.Baktım uzaktan Sercan göründü.Sercan dedim bi foto çektirebilirmiyiz.Tabi kardeşim dedi.Fotoyu çektirdik.Hala durur arşivimde..
Sonra tabi istemsiz cümleler döküldü ağzımdan.Sakın fenere gitme dedim.Zeytinburnuspora git fenere gitme dedim.Güldü bana
Fenere gidersen semihin yanında yedek kulübesinde yerin hazır dedim
Sen hangi takımlısın dedi bana.Belli olmuyormu asaletten.Galatasaraylıyım ben dedim.
Ve öldürücü cümleyi kurdum.Dünya gözüyle seni Galatasaray formasıyla görmek istiyorum dedim.Bizde futbolcuya değer verilir,fenerde değersizleştirilir dedim.
Güldü hayırlısı iyi akşamlar dedi yanımdan ayrıldı.
Sonra arkadaşları aradım.Sercan tamam olm bize gelecek ikna ettim geyikleri falan
harbi geldi yani![]()
güzel hatıra