Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

bu basket maçını murat kosova mı sunuyor adam çıldırdı resmen :D

Son 30 saniye 6 sayı öndeyiz...Hidoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo :D

artık bende transferden umudu kesdim ama olmayacağı kesinmi bi duyum falan var mı ?

n_riera_albert_riera_ortega-55.jpg

632_01.jpg

sarpinhodan kurtulduk diyorduk ama riera tam bir sarpinho :D

Ben bugün işte o yorumları okudukça sigara içmeye çıktım :)

Yahu düşüşte dedikleri 1-2 isim var bunlarda yerli-bizim evlatlarımız. Maliyetleri düşük.

Stoper dediğin tecrübeli olur diyoruz Ujfalusi bu yüzden getirildi diyoruz. yıllardır kendini belli seviyede ispatlamış ve Tafi gibi bir adamın önerisi-onayı ile alınmış kalecimiz yoktu diyoruz. Melo senin dediğin gibi yahu PES'te Juve'yi bu adam için aldığımı/aldığımızı bilirim oyun dahi olsa. Adam orda mutsuz olmuş, kötü günler geçirmiş olabilir. Bu adam Brezilya'nın ortasahası yahu :)

Bu isimlerin 1-2 gömlek üstü senin verdiğin ve bizim Şampiyonlar Ligini 1-2 yıl kazanıp ancak o zaman bir ihtimal alabileceğimiz isimler. FM oynayıp kafası bulanan yardırıyor yahu:)

Enkazdı bu takım beyler enkaz. Allah korumuş diyorum 8.cilik ile yırttık. Rezalet bir kadro. Hala geçen seneden yabancıları isteyen var "ne olcak yahuu" diyorlar :) Onlardan birşey olsa zaten takımda olurlardı :)

Culio ve Pino´yu nasil yollariz, resmen skandal diyorlar :D Bende dogal olarak diyorum ki, yahu ne kadar cok seviyormussunuz o kadroyu :D Hatta gecen seneki kadroyla simdiki kadroyu karsilastirdim, ben bi fark göremiyorum dediler :D Tam ceza almayi göze aldim ki, bende sigara ictim :D

şu forvete 1 adam alsak barosun yerine keşke gene aynı senaryo oloacak diye korkuyorum

heyt beaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa goyduk beeeeeeaaaaaaaaaaaaaaa:D:D:D:D

Taaa Oguz'lara dayaniyor. :)

sana birşey demedim ki ayrıca tabi ki doğal olarak adamlarda bizim gibi Türk.

onlarda en az senin kadar türk de ondan

tamam panpalar da ne bilim sonuçta türkiye cumhiriyeti vatandaşı değiller garibime gitti biraz.yoksa türklüklerine diyecek bişiyim yok. ilkkez sizden duyuyorum.

kallström selçuk'un yanına gelecekti o olmadı melo geldi o yönden karşılaştırdım.:)bu arada 3lü orta saha oynayacaksak melo-selçuk-kallström çok iyi olurdu:)

Selçukla kallström aynı tip oyuncular olduğu için zaten terim kallströmü istemeyip Melo alındı. Eğer selçuk kallström orta sahası olsa defansif yön zayıf kalırdı.

ispanyayı kaba tabirle sirkülase ettik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt