Çağlar Altın
Kırmızı Üye
- 19 Mayıs 2011
- 2.263
- 1.784
- 1.413
Cevap: Transfer Nöbeti
bu basket maçını murat kosova mı sunuyor adam çıldırdı resmen
bu basket maçını murat kosova mı sunuyor adam çıldırdı resmen
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben bugün işte o yorumları okudukça sigara içmeye çıktım
Yahu düşüşte dedikleri 1-2 isim var bunlarda yerli-bizim evlatlarımız. Maliyetleri düşük.
Stoper dediğin tecrübeli olur diyoruz Ujfalusi bu yüzden getirildi diyoruz. yıllardır kendini belli seviyede ispatlamış ve Tafi gibi bir adamın önerisi-onayı ile alınmış kalecimiz yoktu diyoruz. Melo senin dediğin gibi yahu PES'te Juve'yi bu adam için aldığımı/aldığımızı bilirim oyun dahi olsa. Adam orda mutsuz olmuş, kötü günler geçirmiş olabilir. Bu adam Brezilya'nın ortasahası yahu
Bu isimlerin 1-2 gömlek üstü senin verdiğin ve bizim Şampiyonlar Ligini 1-2 yıl kazanıp ancak o zaman bir ihtimal alabileceğimiz isimler. FM oynayıp kafası bulanan yardırıyor yahu![]()
Enkazdı bu takım beyler enkaz. Allah korumuş diyorum 8.cilik ile yırttık. Rezalet bir kadro. Hala geçen seneden yabancıları isteyen var "ne olcak yahuu" diyorlarOnlardan birşey olsa zaten takımda olurlardı
![]()
onlar tamamda o çenesini napıcaz onu bilemiyom![]()
Taaa Oguz'lara dayaniyor.![]()
sana birşey demedim ki ayrıca tabi ki doğal olarak adamlarda bizim gibi Türk.
onlarda en az senin kadar türk de ondan
kallström selçuk'un yanına gelecekti o olmadı melo geldi o yönden karşılaştırdım.bu arada 3lü orta saha oynayacaksak melo-selçuk-kallström çok iyi olurdu
![]()
heyt beaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa goyduk beeeeeeaaaaaaaaaaaaaaa![]()
Ben Elvin'den de hala ümidi kesmiş değilim...
oda birşey mi 2.Ligde bir oyuncu vardı adını unuttum şimdi Azerbaycan milli takımında oynuyordu![]()
ulan gene yattı kupon![]()