Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Hatırlayın Ribery bir pazar günü saat 23 suları açıklanmıştı BONUS olarak

Azcık sabır 23 e ne kaldı ki??

Bence gerek kalmadı Culioya.Yeterince kadro derinliği sağlandı.Ekonomi de fazlasıyla düşünüldü.

Bu takımdan gitmesi gereken bikaç oyuncu daha kaldı.Onların da tasfiyesi zamanla yapılacaktır.Yerli Sol bek ve stoper sorunumuzu çözdüğümüz an sırtımız asla yere gelmez.Bir de sabri reyizi yurtdışına bi kulübe satabilirsek gerçekten çok mutlu olacağım.

Sabri-Servet-Balta değişikliğiyle bu takım yürür..

Sabri reyiz'i avrupa'da iyi bir takımda izlemek çok büyük keyif olur. Bence italya onun için uygun bir lig. Juve'den melo'yu alırken sabri'yi kullanabiliriz bence.

"Sabri reyiz torino sokakların'da" diye bir kitap çıkar o zaman :D

kardeşim ama baros maalesef satacaktık o paraya gene sakat gene formsuz gücü yok ya anlayan yokmu beni ben artık forvette zıplayan kafaya çıkan rakiple omuz omuza savaşan bir forvet istiyorum öle beleşçi güçsüz omuz omuzada sıfır bir adam istemiyorum yazık gene barosa güven ve sakatlanınca forvete değişik mevkilerdeki adamları koy ya bu takımda keweell bile forvet oynadı yazık

aynen katılıyorum

Bu konu acık olduğuna göre transfer süresi uzadı öyle değilmi :) ?

Selamunaleyküm

zenci istiyoruzzzzzzzzzzzzz zenci hem biz hemde volkan demirel :D

bu saatten sonra transfer beklemeyin neden mi ?

1-Görüşmelere başladık diye bilidirirdık gündüzden

2-Bankalar kapandı teminat alamayız

3-Duyumculardan adı duyulurdu şu sıralarda

Hatırlayın Ribery bir pazar günü saat 23 suları açıklanmıştı BONUS olarak

Azcık sabır 23 e ne kaldı ki??

hehe vayy be o zamanlar hakan yakın ismi gündemdeydi onu bekliyordum ribery çıkınca gecenin bi vakti bayağı sinirlenmiştim yönetime :) çok geçmedi hakan yakın da geldi ama hagi sezon sonuna kadar kulübeye hapsetti adamı ribery ise ortada...:)

Sabri reyiz'i avrupa'da iyi bir takımda izlemek çok büyük keyif olur. Bence italya onun için uygun bir lig. Juve'den melo'yu alırken sabri'yi kullanabiliriz bence.

"Sabri reyiz torino sokakların'da" diye bir kitap çıkar o zaman :D

bi ara schalke falan istiyordu.iyi bi fiyata iteleyebilirsek yurtdışına çok kral olacak :D

sabrinin amatörlüğünü Real madrid maçında çok net gördüm.Amaçsız,deli gibi boş koşan,bütün topları kaptıran.Çok kötüydü çok..

Ki bu kadroda çok zor yer bulur.belki arada devşirme sağbekliğine devam eder.Allah korusun eboue sakatlanırsa ortasahada arada işe yarar.Bence bu kadroda sabriye ihtiyaç kalmadı.sadece iyi bir yedek olur.Daha da kendini geliştiremez zaten.

Daha önce sorulduysa özür dilerim.

Transfer 17:00 da kapanmıyormuydu?Yoksa gece 12 ye mi uzatıldı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt