Salih Yılmaz
Aslan Üye
- 26 Ekim 2009
- 8.998
- 11
- 1.173
Cevap: Transfer Nöbeti
bizi bizimle bırak okan
Hala nöbettemisiniz yahuFinito artık.
bizi bizimle bırak okan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hala nöbettemisiniz yahuFinito artık.
Bence gerek kalmadı Culioya.Yeterince kadro derinliği sağlandı.Ekonomi de fazlasıyla düşünüldü.
Bu takımdan gitmesi gereken bikaç oyuncu daha kaldı.Onların da tasfiyesi zamanla yapılacaktır.Yerli Sol bek ve stoper sorunumuzu çözdüğümüz an sırtımız asla yere gelmez.Bir de sabri reyizi yurtdışına bi kulübe satabilirsek gerçekten çok mutlu olacağım.
Sabri-Servet-Balta değişikliğiyle bu takım yürür..
özkul mu?Münir gelecekmiş gibi bir hissiyat var içimde :]
kardeşim ama baros maalesef satacaktık o paraya gene sakat gene formsuz gücü yok ya anlayan yokmu beni ben artık forvette zıplayan kafaya çıkan rakiple omuz omuza savaşan bir forvet istiyorum öle beleşçi güçsüz omuz omuzada sıfır bir adam istemiyorum yazık gene barosa güven ve sakatlanınca forvete değişik mevkilerdeki adamları koy ya bu takımda keweell bile forvet oynadı yazık
Hatırlayın Ribery bir pazar günü saat 23 suları açıklanmıştı BONUS olarak
Azcık sabır 23 e ne kaldı ki??

abi baroş gol yediğimizde topu ıssırıp patlatan kişidir yanlıs tanımışsın
Ben de anlalmadımAdam ne diyor ya? Bir sey anlamadim.
Hatırlayın Ribery bir pazar günü saat 23 suları açıklanmıştı BONUS olarak
Azcık sabır 23 e ne kaldı ki??
Bu konu acık olduğuna göre transfer süresi uzadı öyle değilmi?
Selamunaleyküm
ne geldiyse zaten bu zenci sevdası yüzünden geldi başımızazenci istiyoruzzzzzzzzzzzzz zenci hem biz hemde volkan babacan![]()
Sabri reyiz'i avrupa'da iyi bir takımda izlemek çok büyük keyif olur. Bence italya onun için uygun bir lig. Juve'den melo'yu alırken sabri'yi kullanabiliriz bence.
"Sabri reyiz torino sokakların'da" diye bir kitap çıkar o zaman![]()
:b5:Bu konu acık olduğuna göre transfer süresi uzadı öyle değilmi?
Selamunaleyküm