Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

gözünüz doysun hocam sadece sercan alınmış gibi konuşuyorsunuz
renktaş benim gözümde srcan transferi yanlış bir transferdir ... fatih hoca transfer döneminin başndan beridir atak oyuncusu die kendini yırtıo borsaya bildirdiğimiz oyunculara bakar mısnz forlan,reyes vs... bu kalibrede bi oyuncu geldi mi hayır ... İçimizde kaldı ya 3 aydır burda şöle bi sansasyonle transfer olcak die sabah akşam bekledik durduk..neydi bunun karşılığı sercan mı

Devre arası hamitin geleceğine ben de inananlardanım.

Çünkü şuanda Realde çok istikrarlı gidiyor.Hiç forma giyemedi.Giyemeyecek de gibi..

yanlış anlaşılmasın güzel transferler yaptık fakat sanki hep sevincimiz kursağımızda kaldı gibi şöyle oley be dedirtecek bir transfer anımız olmadı

sercanın hep fenere gitmenle ilgili rüyam vardı şimdi bize geldin kabusum oldun.helal olsun sana doğru söyle sırf bana gıcıklık olsun diyemi geldin:tiphat:

yanlış anlaşılmasın güzel transferler yaptık fakat sanki hep sevincimiz kursağımızda kaldı gibi şöyle oley be dedirtecek bir transfer anımız olmadı

Muslera'ya verdim o tepkiyi renkdaş keşke sen de verseydin gerçekten çok çok iyi bi kaleci aldık..

Devre arasında gerekirse yapılabilir takviye.. Semih'e şans verilebilir o zamana kadar.. Hakan, Çağları da yarım sezon test etmiş oluruz...

Zan yerine genç ve iyi bir stoper lazım işte. S.Aziz en büyük adayım.

Solbeke de Çağlar-Hakan'ın bu seneki performansına göre 1 isim alınmalı.

Selçuk dışında katılmıyorum ama gerisi doğru.Bunun nedeni sezon başı yapılan YILDIZ ALACAĞIZ açıklamalarıydı.Eğer bu açıklamalar yapılmasaydı zaten kimse avrpaya gitmeyen takımdan drogba,cambiasso beklemezdi

Beyler bugün Profilo GS Store'a uğradım forma filan aldım, forma satışları çok iyi gidiyormuş... Ona göre satışlar düşmesin, forma almayan kalmasın... Transferlere takılmayın, biz ARMAnın peşindeyiz!

Eğer bu kadro elde tutulabilirse seneye sol bek, stoper, forvet, sağ açık transferleriyle Avrupa'da gücümüzü hatırlatırız gibi geliyor. Ama şimdiden genç alternatifler aramaya başlamak lazım. Başarılı bir takım olmak istiyorsak, Hakan-Gökhan-Aydın gibi ne yapacağı belli olmayan adamları kadroda tutmayıp yerlerine genç oyuncular almak gerekiyor.

renktaş benim gözümde srcan transferi yanlış bir transferdir ... fatih hoca transfer döneminin başndan beridir atak oyuncusu die kendini yırtıo borsaya bildirdiğimiz oyunculara bakar mısnz forlan,reyes vs... bu kalibrede bi oyuncu geldi mi hayır ... İçimizde kaldı ya 3 aydır burda şöle bi sansasyonle transfer olcak die sabah akşam bekledik durduk..neydi bunun karşılığı sercan mı

napalım gelmiyor adamlar yada o kadar verecek paramız yok.her istediği alınan çocuk gibisin hiçmi yokluk görmedin :D

şaka istedik ama olmadı olsun drogba olsun hedefimiz olmazsada onun yolunda ölüp sercanı alalım :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt