Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bu seneki en büyük isteğim Arshavindi ama olmadı :(

arsenalin daha bi sürü takviyeye ihtiyacı var.8 tane yediler.O kadar eksikleri varken Arshavini satmaları çok mantıksız olurdu zaten.

Bizim ülkemizde kadro denirliği 20-25 futbolcuyla sağlanıyor.Premier ligde ise adamların kadrolarında 30-40 futbolcu oluyor.

çok sinirliyim adamalr allem ettiler kallem ettiler sercanla kapadılar transferi yazıklar olsun

Adnan Polat : Kewell varya siz onu transferden saymıyormusunuz diyen bir başkana sahiptik biz hatırlatırım.

Yaptığımız transferlerde kafa kafaya bir tablo çizdi yönetim harcanan ve kazanılan para anlamında medyaya baksa 87 m € ''harcadı'' diyorlar, harcıyacak deseler anlarım yönetim çok güzel bir politika izledi ve bunu hiç bir kupaya katılamadan yaptık CL'de olsak düşünemiyorum bile.

Seneye sol bek yerli stoper ve kadro derinliği açısından transferler yapılır CL'de başarı yakalarız bu kadar nankör olmayalım arkadaşlar.

Adnan polat ileriye keita'yı alırken orta sahaya mustafa sarp'ı alıyordu :o

son dakika transferide çok heycanlı oluyor.harbi tam nöbet oldu

melonun 2 yıl kiralandığının nerede yazdığını birisi bana gösterebilir mi acaba ?

öyle bir şey yok ki açıklasınlar millet 2011 de baslayan bir sözşesmenin 2012'de de devam ettiğini anlayamıyor malesef ve bunu iki sene olatrak görüyorlar halbuki bir futbol sezonudur bu. bunu anlamak bukadar zor değil ama neyse.

Beni diğer renktaşlarımın yanında mahçub ediyorsun
getImage

Aynı durum benim içinde geçerli :)
:)::tiphat:

Soner sen sabahtan beri aynısını yapıyorsun sinirli olabilirsin.. Ama biraz daha sakin yorumlar yapsan?
renktaş gına geldi ya yıllardır dilimizde tüy bitti a. satayım şu takımın kaliteye yükse kalibreli oyunculara ihtiyacı var diye... Tamam boş oyuncular alınmadı farkındayım ama sercanla da kapatılmaz ki transfer yahu bu risk alınrı mı ya al bi tane daha adam olsun bitsin... podolskiye o kadar parayı gözden çıkaran yönetim başka bir oyuncuyuda bu meblağları verebilirdi dimi...

Muslera'ya verdim o tepkiyi renkdaş keşke sen de verseydin gerçekten çok çok iyi bi kaleci aldık..

katılıyorum sana fakat o dönemlerde herkes ruffieri tercih ediyordu muslera herkeste soru işaretiydi herkes yeni yeni anlıyor ne kadar önemli bir kaleci aldığımızı..

Ben cikayim. Artik. Bu saatden sonra transfer de olmaz. Bilgisayar da tamamen yordu. Dinleneyim biraz. Her kese iyi geceler.

yanlız gece 12 olur ve sercan hala açıklanmamış olursaa...

yok lan olmaz di mi?

:D:D:D

Bu saatten sonra drogba+poldi gelse nolur...:)

eyyy bre aslanlarlar varmı bi gelişme gelen giden oyuncu ..

Bu arada hayırlı aksamlar..:)

Renkdaslar bu Sergen nasıl biri,Muhterem bir insan mı:D

Foruma üye olmadan önce ismini duyuyordum ama daha sonra pek duymadım:D

renktaş gına geldi ya yıllardır dilimizde tüy bitti a. satayım şu takımın kaliteye yükse kalibreli oyunculara ihtiyacı var diye... Tamam boş oyuncular alınmadı farkındayım ama sercanla da kapatılmaz ki transfer yahu bu risk alınrı mı ya al bi tane daha adam olsun bitsin... podolskiye o kadar parayı gözden çıkaran yönetim başka bir oyuncuyuda bu meblağları verebilirdi dimi...

fatih hoca en doğrusunu düşünmüştür.Üzerimize düşen,ona,yaptığı transferlere koşulsuz güvenmek..

Ben daha almadım :) Sarı forma ile daha da artacak bende o zaman alacam.

1 Siyah Ujfalusi, 1 Parçalı Selçuk İnan, 2 Sarı (Eboue + Melo). Birde o mont hoşuma gitti bir renkdaş koymuş, siyahından alacam.

İnternette görünce ben kırmızılı olana vurulmuştum ama canlı canlı görünce siyah daha şık, kırmızı soluk bir kırmızı... Tam karar verememekle birlikte siyah alıcam sanırım bende... Siyahın içine parçalı süper gider ;)

Formalarda isim yazmada sıkıntı falan var diyorlar arkadaşlar, doğrumu ona göre forma almayı erteleyeceğim.

Zannetmem konusu geçti bugün ve sorun var filan söylenmedi...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt