- 2 Temmuz 2011
- 138.444
- 59.082
- 5.488
Cevap: Transfer Nöbeti
SERGEN ZEREN adım silindi. ben de gerçek adım arda can tarhanla burdayım.ne zamandır.
SERGEN ZEREN adım silindi. ben de gerçek adım arda can tarhanla burdayım.ne zamandır.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
burdayım bennn!

burdayım canım benim .gerçek adım ARDA CAN TARHAN .
bahsedildi ama çok oldu. 2 temmmuz 2011 de üye oldum tekrardan ertesi günü şike patlak verdi.ehehe ya diyorum başka bir üyelik almıştır diye ama hiç aklıma gelmezdi burada sen de bahsetmeyince![]()
Düşündükçe sinirleniyorum koskoca Galatasaray'ın ofansif orta saha oyuncusu yok,Şaka gibi yahu.
Son 1 ayda yapılanlarda şunlar;
Stancu gidiyor Sercan geliyor...Stancu>Sercan...
Arda gidiyor Riera geliyor....Arda>Riera...
Culio gidiyor yerine adam alınmıyor...
Pino gidiyor yerine adam alınmıyor..
Ve hala bazı tipler çıkıp transferde iyi işler yaptık diyor.Ulan gerizekalı olmak bile yetersiz bu kanıya varmak için,geride olsa vardır birşeyler,bunu ölçüp tartabilir!!!
Haaa birde devre arasında iki takviye yaparız tamamdır diyenler yokmu,onlara hakaret etmek bile övgü.Madem devre arasında iki transfere ihtiyacın olduğunu sezon başından görebiliyorsun ey avanak neden sezon ortasını bekliyorsun,adam gelse yarım sezon oynasa takıma şehre alışşsa,sende takım olma yolunda daha ileriye gitsen kötümü olur.Ama işte yokki nasıl düşünün tüm bunları!
Düşündükçe sinirleniyorum koskoca Galatasaray'ın ofansif orta saha oyuncusu yok,Şaka gibi yahu.
Ve hala bazı tipler çıkıp transferde iyi işler yaptık diyor.Ulan gerizekalı olmak bile yetersiz bu kanıya varmak için,geride olsa vardır birşeyler,bunu ölçüp tartabilir!!!
Haaa birde devre arasında iki takviye yaparız tamamdır diyenler yokmu,onlara hakaret etmek bile övgü.Madem devre arasında iki transfere ihtiyacın olduğunu sezon başından görebiliyorsun ey avanak neden sezon ortasını bekliyorsun,adam gelse yarım sezon oynasa takıma şehre alışşsa,sende takım olma yolunda daha ileriye gitsen kötümü olur.Ama işte yokki nasıl düşünün tüm bunları!
o da yalan gerçek adım arda can .Sergen/Arda Can senin gercek adin Tolga degil miydi yauu?
burdayım bennn!
bahsedildi ama çok oldu. 2 temmmuz 2011 de üye oldum tekrardan ertesi günü şike patlak verdi.
o mal fenerliydi gitti üyeliği.Olm asıl Aykut Daşdemir yok lanHiç takılmıyor artık fırlama
![]()
Arda Zeren de olabilir :ays:o da yalan gerçek adım arda can .
En önemlisini unutmuşum kusura bakma Muslera .. Dünyanın ilk 5 kalecilerinden biri..