Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

SERGEN ZEREN adım silindi. ben de gerçek adım arda can tarhanla burdayım.ne zamandır.

Arda,

tekrar Sergen ol yahu. Biz seni öyle sevdiydik :)

Sergen/Arda Can senin gercek adin Tolga degil miydi yauu?

Düşündükçe sinirleniyorum koskoca Galatasaray'ın ofansif orta saha oyuncusu yok,Şaka gibi yahu.

Son 1 ayda yapılanlarda şunlar;

Stancu gidiyor Sercan geliyor...Stancu>Sercan...

Arda gidiyor Riera geliyor....Arda>Riera...

Culio gidiyor yerine adam alınmıyor...

Pino gidiyor yerine adam alınmıyor..

Ve hala bazı tipler çıkıp transferde iyi işler yaptık diyor.Ulan gerizekalı olmak bile yetersiz bu kanıya varmak için,geride olsa vardır birşeyler,bunu ölçüp tartabilir!!!

Haaa birde devre arasında iki takviye yaparız tamamdır diyenler yokmu,onlara hakaret etmek bile övgü.Madem devre arasında iki transfere ihtiyacın olduğunu sezon başından görebiliyorsun ey avanak neden sezon ortasını bekliyorsun,adam gelse yarım sezon oynasa takıma şehre alışşsa,sende takım olma yolunda daha ileriye gitsen kötümü olur.Ama işte yokki nasıl düşünün tüm bunları!

Sakin ol şampiyon.Muslera,Melo,Elmander,Riera,Sercan felan bunlar transfer değilmi?

Düşündükçe sinirleniyorum koskoca Galatasaray'ın ofansif orta saha oyuncusu yok,Şaka gibi yahu.

Ve hala bazı tipler çıkıp transferde iyi işler yaptık diyor.Ulan gerizekalı olmak bile yetersiz bu kanıya varmak için,geride olsa vardır birşeyler,bunu ölçüp tartabilir!!!

Haaa birde devre arasında iki takviye yaparız tamamdır diyenler yokmu,onlara hakaret etmek bile övgü.Madem devre arasında iki transfere ihtiyacın olduğunu sezon başından görebiliyorsun ey avanak neden sezon ortasını bekliyorsun,adam gelse yarım sezon oynasa takıma şehre alışşsa,sende takım olma yolunda daha ileriye gitsen kötümü olur.Ama işte yokki nasıl düşünün tüm bunları!

Nankör olmayın ALLAH çarpar, bu düşünce yapısına adnan polat müstehak.

Adamlar hem klübe yük olacak para bile harcanmadı gibi birşey şuan solbek haricinde çok ciddi sıkıntı olan bir bölge sayarmısın bana ?

FT belki de AMC kullanmayak istemedi almadılar nerden biliyorsun.

Yaz transfer doneminde en iyi transferimiz : Muslera ve Selcuk İnandir...:)

arkadaslar rahatsız oldugunuz mesajları alıntıyla cevaplayıp dahada prim yaptırmayın hakaret içeren mesajları raporlayın gitsin

Beyler olaya bakın :D antu forumdan.El arabi kim yaw :D

Bilgilendirme: Arkadaşlar El Arabi ile anlaştık eğer 2 saate kadar Gyan da olumlu gelişme olmazsa El Arabi Niang ın yerine alınacak Forvet olacak..

En önemlisini unutmuşum kusura bakma Muslera .. Dünyanın ilk 5 kalecilerinden biri..

Bence cok yanlıs düşünüyorsun renktas .. Galatasaray ' a gelen oyunculara bakarmısın bi , dediğin dogru olabilir belki ama Arda'nın ani gidişi bütün planları alt üst etmiştir.

Biz sadece ligde oynayacaz bu sene bu oyuncularda ligde şampiyon olmaya yeter artar bile .. Malum diğer rakiplerimizin üstünde kara bulutlar dolaşıyor.

Galatasaray'ın bu sene yaptıgı transfer politikasını ben uzun bi zamandır hatırlamıyorum ..Bilmiyorum unutkanmıyım? Hatırlıyorsan söyle.

Selcuk - Ceyhun -Engin - Melo - Ujfalusi - Eboue - Riera - Sercan bu kadar oyuncuya verilen bonservis ücreti 10 milyon€ bile değil..Bu başarı değil de nedir söyle bana..

Dediğin oyuncu tipinide biz şampiyon olduktan sonra kralını alırız meraklanma.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt