Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

elia icin 9 milyon bonservis + 2 milyon yillik olsa nasil olur? (rakamlari attim)

Elia´yi ikna etmek icin Juventus ve Arsenal´den fazla vermen gerekir. En az 3 diyorum ben. Ayrica Juventus ve Hamburg´un arasinda 1 Milyon Euro´luk fark kalmis. Cok kaptirmayalim da kendimizi

İbrahim Seten'in söyledikleri doğruysa yönetim ayıp ediyor. Taraftarın hazırlık macında en az 40 bin kisi gelir. Yeni cıkan formaları siler süpürür. Sen de transfer bütçemiz ne gerekiyorsa demene rağmen iş 8 milyon euroluk adamı almaya gelince klübü fiyat arttırdı diye cayarsın.

Gerekirse Arda'dan gelen tüm parayı verip Podolski'yi transfer edeceksin arkadas. Bunun baska yolu yok. Eğer 1 tane daha transfer yapacam, ona bütçe lazım diyorsan, takımın ilk devre içerideki tüm macları kazanır. Bunun yanında lisanslı üründen gelen gelirle alırsın ihtiyacın olan adamı. Bunu yapamıyorsan da o zaman göreve gelirken emin olmadığın halde kesin vaadler verip insanları ümitlendirmeyeceksin bu kadar basit.

Bence biz taraftarlar olarak kulübümüze hic de sahip cikmiyoruz. Cok konusuruz, internette cok güclüyüz, damardan girmeyi iyi beceririz ama baska bir numaramiz da yok.

Felipe Melo geldi, Fernando Muslera geldi, Emmanuel Eboue geldi, Selcuk Inan geldi vs. Nerde kombine patlamasi? Nerde forma patlamasi? Ben hicbirsey duymadim. Ezikler bile 30.000 kombine satmis ve bu olaylardan sonra da patlama yasanmis. Migros´u filan acmislar taraftarlar icin. Ya biz? Kac kombine sattik? Kac forma sattik?

Bence biz taraftarlar olarak ayip ediyoruz. Gecen sezonun ortasinda, Selcuk Inan´i alin, eger 2 kombine almazsam. 3 forma almazsam söyle böyle olayim diyen o kadar cok insan vardi ki burda. Üstüne ne yildiz adamlar aldik, kombinede tik yok. Neymis efendim, dünya yildizi bekliyorlarmis..Kim? Messi mi?

Ya şu Elia nerden çıktı?Siz Elias ile karıştırıyorsunuz.Boşa ümitlenmeyin.Fanatik bir haber yaptı onlarda elias ı elia diye yazmış sonra her yerde Elia gelsin Elia gelsin.Tekrar söylüyorum boşa ümitlenmeyin.

Ya şu Elia nerden çıktı?Siz Elias ile karıştırıyorsunuz.Boşa ümitlenmeyin.Fanatik bir haber yaptı onlarda elias ı elia diye yazmış sonra her yerde Elia gelsin Elia gelsin.Tekrar söylüyorum boşa ümitlenmeyin.
Nevzat Dindar haberi Elia.. Israrla sorduk Twitter'da Elia dedi.. Çok güvenmiyorum ama bir ümit :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt