Özgür Yılmaz
Yeni Üye
- 1 Kasım 2009
- 32
- 0
- 1.116
Cevap: Transfer Nöbeti

umarım isterEngin isterse Volkan´i top top hoplatirInan bana.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
umarım isterEngin isterse Volkan´i top top hoplatirInan bana.
elia icin 9 milyon bonservis + 2 milyon yillik olsa nasil olur? (rakamlari attim)
elia icin 9 milyon bonservis + 2 milyon yillik olsa nasil olur? (rakamlari attim)
Elia'ya fazla vermek lazım ki Türkiye'ye gelsin. Fazla dediysem de ucuk değil![]()
Elia´yi ikna etmek icin Juventus ve Arsenal´den fazla vermen gerekir. En az 3 diyorum ben. Ayrica Juventus ve Hamburg´un arasinda 1 Milyon Euro´luk fark kalmis. Cok kaptirmayalim da kendimizi
puzzle parçası satmıştı yönetim.podolski puzzle'ıoradan gelen para kullanılmıştı sanırım
![]()
mümkün değil
bonservisi 3, maaşı 2 ile çarparsan belki
ama yine de gelmez elia
mümkün değil
bonservisi 3, maaşı 2 ile çarparsan belki
ama yine de gelmez elia
senin avatarda yalan oldu...
İbrahim Seten'in söyledikleri doğruysa yönetim ayıp ediyor. Taraftarın hazırlık macında en az 40 bin kisi gelir. Yeni cıkan formaları siler süpürür. Sen de transfer bütçemiz ne gerekiyorsa demene rağmen iş 8 milyon euroluk adamı almaya gelince klübü fiyat arttırdı diye cayarsın.
Gerekirse Arda'dan gelen tüm parayı verip Podolski'yi transfer edeceksin arkadas. Bunun baska yolu yok. Eğer 1 tane daha transfer yapacam, ona bütçe lazım diyorsan, takımın ilk devre içerideki tüm macları kazanır. Bunun yanında lisanslı üründen gelen gelirle alırsın ihtiyacın olan adamı. Bunu yapamıyorsan da o zaman göreve gelirken emin olmadığın halde kesin vaadler verip insanları ümitlendirmeyeceksin bu kadar basit.
Nevzat Dindar haberi Elia.. Israrla sorduk Twitter'da Elia dedi.. Çok güvenmiyorum ama bir ümitYa şu Elia nerden çıktı?Siz Elias ile karıştırıyorsunuz.Boşa ümitlenmeyin.Fanatik bir haber yaptı onlarda elias ı elia diye yazmış sonra her yerde Elia gelsin Elia gelsin.Tekrar söylüyorum boşa ümitlenmeyin.