Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bana birisi Elmander-Baros-Riera-Melo ve Eboue´nin ilk 11 de forma giydigi ama Defansinda Zan ve Servete berbaer birakilmayacagi mümkün olursa Solbeke´de Hakan Balta ve Caglarin koyulmayacagi 11 yapabilirmi..? :D

Sen ne kadar bıksan da 4-3-3 oynayacak FT ama senin gönlün olsun diye; 4-1-4-1 'de diyebiliriz.

Bak benim gönlüm olsun diye oynamasını değil takımın iyi olması için oynamasını isterim! bu takım 2-3 senedir 4-3-3 oynuyor ama 8 lik ve 5. likden yukarı çıkılmıyor ve FT d-smartta inter maçından sonra yaptığı açıklamada cnn türkteki adama 4-1-4-1 oynayacağız dedi

Şampiyon olalım, seneye de Torres'i çeker, keyfimize bakarız.

Keske Fatih hoca Semihi ilk 11e monte etse.Baska birsey istemiyorum

Geri satmışız adamı :D

28aic0p.jpg

Bak benim gönlüm olsun diye oynamasını değil takımın iyi olması için oynamasını isterim! bu takım 2-3 senedir 4-3-3 oynuyor ama 8 lik ve 5. likden yukarı çıkılmıyor ve FT d-smartta inter maçından sonra yaptığı açıklamada cnn türkteki adama 4-1-4-1 oynayacağız dedi

Diziliş birşeyi değiştirmez. Önemli olan takımın uyumlu olup olmadığı, oyuncuların/hocanın mantalitesi ,vs.

Bana birisi Elmander-Baros-Riera-Melo ve Eboue´nin ilk 11 de forma giydigi ama Defansinda Zan ve Servete berbaer birakilmayacagi mümkün olursa Solbeke´de Hakan Balta ve Caglarin koyulmayacagi 11 yapabilirmi..? :D

Bana mutluluğun resmini çizebilir misin Abidin?

Stancu'ya 5 M € verdik ama şuan satmaya kalksak 1 M€ bile etmez.. Bizde kaldığı sürecede etmeyecek bu sezon adam gibi oynayamaz... Belki Orduspor'da maç oynar parlarda değer kazanır ondan Oynatmayacağın oyuncuların kiralanması yararlı

Kesinlikle.

FT'nin bir özelliğini bilmeyen "kızmayın lütfen" ergen arkadaşlarımız var. Bakın biz UEFA kadrosunda bile 18 kişi ile oynadık nerdeyse :) Yani FT çok kalabalık kadroyu zaten istemez. Haa gerekirse bir adam "aldırır!".

Bu takım seneye sadece 2 kulvarda. Hangi adamı ne zaman oynatacaksın ? Yazık değil mi maddi olarak zor durumdaki bir takıma. Diyeceksiniz ki "sakatlık". Sakatlık N.Ş.A'da bizim 3 yıldır çektiğimiz gibi olmaz, olamaz. O disiplinsizliğe en güzel örnektir ve FT bunu göreve geldiğinde belirtti. Videosu var bulun izleyin.

Şunları söyledi :"Sakatlık için kaytaran isimler var bu sorunu çözmek disiplin ve takım olmaktan geçiyor". O müzmin sakatlarında çoğuna yol verildi. 2si kaldı hatta sadece Zan ve Baroş ve daha sakatlık olmadı öyle "haftalar" süren.

---------Muslera---------

Sabri---Ujfa---Semih--Eboue

------------------------

------Melo-----Selçuk-----

Kazım-----------------Riera

-----Sercan----Baroş-------

----------------Muslera

------Eboue-----Semih-----Servet------

Sabri-----Selçuk-------Melo---------Riera

--------------------Yekta-------------------

----------Elmander--------Baros----------

anca bu kadar oldu :asd:

edit : bek mek yok :D uj bejigi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt