Levent Mutlu
Sarı Üye
- 11 Ocak 2011
- 697
- 1
- 1.128
Cevap: Transfer Nöbeti
Keita-Elano'yuda yollamasaydık hamakta maç izlerdik.
Keita-Elano'yuda yollamasaydık hamakta maç izlerdik.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen ne kadar bıksan da 4-3-3 oynayacak FT ama senin gönlün olsun diye; 4-1-4-1 'de diyebiliriz.
Ben öyle yazdım Levent . Ve evet o kadar olumsuzsun![]()
Bana birisi Elmander-Baros-Riera-Melo ve Eboue´nin ilk 11 de forma giydigi ama Defansinda Zan ve Servete berbaer birakilmayacagi mümkün olursa Solbeke´de Hakan Balta ve Caglarin koyulmayacagi 11 yapabilirmi..?![]()
Bak benim gönlüm olsun diye oynamasını değil takımın iyi olması için oynamasını isterim! bu takım 2-3 senedir 4-3-3 oynuyor ama 8 lik ve 5. likden yukarı çıkılmıyor ve FT d-smartta inter maçından sonra yaptığı açıklamada cnn türkteki adama 4-1-4-1 oynayacağız dedi
Torres'i istemeyiz formsuz o.
Bana birisi Elmander-Baros-Riera-Melo ve Eboue´nin ilk 11 de forma giydigi ama Defansinda Zan ve Servete berbaer birakilmayacagi mümkün olursa Solbeke´de Hakan Balta ve Caglarin koyulmayacagi 11 yapabilirmi..?![]()
Stancu'ya 5 M € verdik ama şuan satmaya kalksak 1 M€ bile etmez.. Bizde kaldığı sürecede etmeyecek bu sezon adam gibi oynayamaz... Belki Orduspor'da maç oynar parlarda değer kazanır ondan Oynatmayacağın oyuncuların kiralanması yararlı
bari genç gelecek vaad eden bir yabancı alsaydık yabancı kontenjanı bomboş![]()
:lol: o nerden çıktı ?![]()