Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Riera Family Guy'daki Quagmire'a benziyor.

Riera%20-%20Quagmire.jpg

number2_display_image.png

3d036a3e-dd7b-4a86-a293-8ed9774f1bfe.jpg

Fatih hoca Ceyhun'u benci ciddi ciddi stoperde denemeli. Ujfa-Ceyhun ikilisinin Servet-Gokhan ikilisinden kotu olacagini dusunmuyorum.

Bu hafta hersey bitecek insallah. Burda yine Ünal Aysal resimleri ucusacak :) Göreceksin. Ayrica Avrupalilar transfer yapamiyor 31´inden sonra ama biz onlardan oyuncu alabiliyoruz 5´ine kadar. Tüzügümüzde yaziyor son dakika transferi. Yapmayani dövüyorlar bizde :)

Saka bi yana, ben rahatim. Güveniyorum takima.

Bende eminim son dakika transferi yapılcak ama kim alıncak bakalım. Çok para vermeden adam alcaklar ya tutarsa.

şundan nefret edioyrum yok efendim transfer yapacaz mutlaka, arkadaş konuşacağınıza icraat yapın yahu...

ulan şu hamsiler kadar becerikli olamadık ha...

Ben yönetici olsam ve bu yazilanlari okusam, yapmiyorum lan transfer mransfer derdim :) Insan biraz da yapilan transferlere tesekkür eder ve rahat olur. Transfer mutlaka yapilacak. Kim bu sene bizim kalitede transfer yapti? Acik ara yaptik transferde resmen.

Bu hafta hersey bitecek insallah. Burda yine Ünal Aysal resimleri ucusacak :) Göreceksin. Ayrica Avrupalilar transfer yapamiyor 31´inden sonra ama biz onlardan oyuncu alabiliyoruz 5´ine kadar. Tüzügümüzde yaziyor son dakika transferi. Yapmayani dövüyorlar bizde :)

Saka bi yana, ben rahatim. Güveniyorum takima.

şu forumda ki en pozitif kişilerden biri sensin. tebrik ediyorum seni.. bende yönetime güveniyorum. şu ana kadar iyi transfer yaptılar ve eminim ki daha da iyisini yapacaklar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt