Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ben yönetici olsam ve bu yazilanlari okusam, yapmiyorum lan transfer mransfer derdim :) Insan biraz da yapilan transferlere tesekkür eder ve rahat olur. Transfer mutlaka yapilacak. Kim bu sene bizim kalitede transfer yapti? Acik ara yaptik transferde resmen.

Mesele transfer yapmamalari degil ki. Yillardir ayni hata. Yonetim degisti, yine ayni hata yapilacak galiba. Onemli oyuncular aliyorlar, tipki son 3 sezonda oldugu gibi, ama, can alici 2-3 noktaya normal bir oyuncu bile almiyorlar. Ve hali ile dokuluyor takim. Bu defa bu hatayi yapmasinlar hic degilse. Alinan diger oyunculara da yazik oluyor. 3 kurusluk gazeteciler bir ton laf ediyor oyunculara.

Itibari olmayan kulup Melo, Eboue'yi falan alamaz. Mesele itibar degil para bence. Ve ise karisan yoneticiler.

işte madem ki böyle adamları alabiliyoruz neden hala eksik bölgelerimize adam almak için transferin bitmesine 1 hafta kala hangi adamı alacak telaşındayız problem de bu...

eger darmano yla ilgileniyorsak, rieraya da raziyim, darmanoya bay aparar verirler, sola ciga bu sene icin ucuz birini almis olurlar, cokta iyi olur

Damiao'yu mu diyosun Salman?..Eğer Damiao ise ben başka transfer bile istemem..:D Sadece Damiao yeter..Potansiyel'ine çok güveniyorum bu adam'ın..

Şahsen Trabzonspor'un aldığı oyuncuyu kıskanmadım. Bir tek 'sol bek' hassas noktamız ya orada kayış kopuyor işte naparsınız :)

Ne kadar ac gözlüsunuz la:D

Adamlar Muslera,Eboue,Melo,Ujfalusi ve Selcuk İnan gibi futbolcuları transfer etti ama hala yönetimi tartışanlar var.

Evet açık ara yaptık transferde ama kadromuz o kadar kötüydü ki buna rağmen bana göre en iyi kadro bizim değil.

Bu bir sürec Erdinc. Bu sene 20 futbolcu alacak degiliz ya. Ben herkesi yollardim sinirsiz bütcem olsaydi :) Ama olmuyor maalesef. Bu sene takimi oturtalim, seneye daha da gücleniriz. Simdi acil olarak sol kanat transferi yapilmali. Herkes sakinlesir

yarın bişeyler çıkabilir dedi şeref abi. hadi bakak sabırsızlıkla bekliyok yarını

Ne kadar ac gözlüsunuz la:D

Adamlar Muslera,Eboue,Melo,Ujfalusi ve Selcuk İnan gibi futbolcuları transfer etti ama hala yönetimi tartışanlar var.

Yönetim'den razıyız..Allah'da kendilerin'den razı olsun..:D Ama yapılması zorun'lu olan minimum 2 transfer'i bi an evvel bitirirseler çok ama çok rahatliycaz..:o

Reto Ziegler daha yeni gitti Juve'ye neden sattılar acaba.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt