Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Tesekkür ederim Tanju. Acikcais ben bu kalitede transfer yapacagimizi düsünmüyordum bile. Avrupa´da olmadigimizdan dolayi. Ama sasirttilar beni gercekten. Cok kaliteli transferler yaptilar. Simdi gercekten acil olarak sol kanat transferine ihtiyacimiz var. Oraya da gercekten kaliteli birinin transfer edilmesini bekliyorum bende.

Ben Ünal Aysal´in Arda´nin yerini herhangi biriyle dolduracagina ihtimal vermiyorum. Oraya da cok kaliteli biri gelecek. Kim gelir bilemem ama kaliteli biri olacak. Ondan cok eminim.

söylediklerine kesinlikle katılıyorum. bu sene ki transfer politikamız tek kelimeyle harika kalecimiz güven veriyor. defansta bazı sıkıntılarımız olsada türkiye liginde iş yapacak kalitede. eboue ve ujfalusi defans hattını baya geliştirecektir. melo ve selçuk orta sahamıza level attırmış durumda. belki biraz hucum gücümüz (arda kewell elano) biraz zayıf görünüyor ama sol kanat oyuncumuz geldiği takdirde baroş ve elmanderin iyi bir performans sergileyeceğini düşünüyorum.

bence biraz yönetime haksızlık ediyoruz. aldığımız oyuncuların çoğu :)arsenalda:)banko oynayacak oyunculardır.. işi biraz ağırdan almalarının nedeni biraz da türkiye de olan olaylar yüzünden diye düşünüyorum.

Sanırım bu gecede bişe çıkmaz ama yönetim liglere yaklaşık 10 günlük bir süre kalmışken bence fazla geç kalıyor

Ne kadar ac gözlüsunuz la:D

Adamlar Muslera,Eboue,Melo,Ujfalusi ve Selcuk İnan gibi futbolcuları transfer etti ama hala yönetimi tartışanlar var.

Kim yönetimi tartışıyorsa hata eder bence.

Şimdiye kadar 8 oyuncu aldılar ve içlerinde içimize sinmeyeni yok.

Doğru düzgün bir kadron olur, 3 bölgen aksıyordur, 3 transfer yaparsın, 2 de takviye yaparsın, 5 transferle kapatırsın.

Ama bizim kadromuz aslında o kadar kötüydü ki 8 transfer yaptık hala eksik 3 bölgemiz var (yedek gereken yerleri de 1 bölge olarak sayıyorum).

Sol kanat ve forvet transferi olduğunda bu sezon bu kadardır, sol bek, stoper ve orta saha da ara transfer veya yeni sezona kalabilir.

semih kaya ve ceyhun düşünülmeli stoper için. bilhassa semih kaya :)solbek için berk neziroğlulları ve mert çetin var .gayet iyiler. ortasaha için uğur ayhan alternatif.hücum için berkin ve bilal var. fatih hoca yaratıcak artık görürsünüz :=)

Bu bir sürec Erdinc. Bu sene 20 futbolcu alacak degiliz ya. Ben herkesi yollardim sinirsiz bütcem olsaydi :) Ama olmuyor maalesef. Bu sene takimi oturtalim, seneye daha da gücleniriz. Simdi acil olarak sol kanat transferi yapilmali. Herkes sakinlesir

Evet 20 oyuncu alamayız ama para harcamadı ki yönetim daha. Arda'nın satışı ve kiralık giden oyuncuların parası artı Cana'ya karşılık yaptık transferleri. Eğer Arda'yı satmasak tamam derdim ama Arda'yı sattık 12 milyon para gelcek. Oraya acımadan 10 milyon vermen lazım.

Ziegler Trabzonspor icin gayet iyi bir oyuncu.Gel gor ki yabanci sinirlamasi olmasa biz alsaydik su anda forum ayaga kalkmisti ,bula bula bunumu buldunuz diye.
ben aksini dusunuyorum ,Ziegler sinir olmasa sol bek icin cok iyi bir hamle olurdu zaten begenmeyen de 2 mac sonra susardi

Emenike, Lugano ve Yobo inanilmaz derecede büyük güc kaybi Fenerbahce icin. Bu olaylar yasanmasaydi bende tedirgin olurdum su anda belki cünkü gercekten cok güclü olacaklardi. Hala güclüler bence ama baya güc kaybettiler. Eger bundan sonra da oyuncu satarlarsa, sampiyonluk yarisinda iddiali olamazlar. Mevcut kadroyla iddialilar bence hala.

Trabzonspor´a dikkat etmek lazim. Bence daha mütevazi ama cok güclü kadrolari var. Cok zorlarlar bizi.

Besiktas´i ciddiye almiyorum herzamanki gibi. Ne halleri varsa görsünler ya :D

Borsaya bildirip alamadigimiz Forlan,Reyes,Fabiano,Keita ve Podolski yaninda Riera sönük duruyor ama onuda transfer etmek kolay degil,kaliteli adam,bizim Ardanin hayal ettigi takimlarda oynamis.

semih kaya ve ceyhun düşünülmeli stoper için. bilhassa semih kaya :)solbek için berk neziroğlulları ve mert çetin var .gayet iyiler. ortasaha için uğur ayhan alternatif.hücum için berkin ve bilal var. fatih hoca yaratıcak artık görürsünüz :=)

Mert Çetin tercüman değil mi ya :lol:

Kap'ta tutturma oranımız %60 artık inanmıyorum KAP'a.Yönetime güvenimiz tam ama çok amatör davranıyorlar bazen.

Emenike, Lugano ve Yobo inanilmaz derecede büyük güc kaybi Fenerbahce icin. Bu olaylar yasanmasaydi bende tedirgin olurdum su anda belki cünkü gercekten cok güclü olacaklardi. Hala güclüler bence ama baya güc kaybettiler. Eger bundan sonra da oyuncu satarlarsa, sampiyonluk yarisinda iddiali olamazlar. Mevcut kadroyla iddialilar bence hala.

Trabzonspor´a dikkat etmek lazim. Bence daha mütevazi ama cok güclü kadrolari var. Cok zorlarlar bizi.

Besiktas´i ciddiye almiyorum herzamanki gibi. Ne halleri varsa görsünler ya :D

Daha Gökhan,Niang,Dia gidicek :asd:

elia ve diego alınmalı.forveti idare ederiz. anıl var :=)

Riera bize karsi Milli macta cok iyi oynamisti, Ali Sami Yen'de.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt