- 30 Mayıs 2011
- 22.035
- 1.189
- 1.653
Cevap: Transfer Nöbeti
söylediklerine kesinlikle katılıyorum. bu sene ki transfer politikamız tek kelimeyle harika kalecimiz güven veriyor. defansta bazı sıkıntılarımız olsada türkiye liginde iş yapacak kalitede. eboue ve ujfalusi defans hattını baya geliştirecektir. melo ve selçuk orta sahamıza level attırmış durumda. belki biraz hucum gücümüz (arda kewell elano) biraz zayıf görünüyor ama sol kanat oyuncumuz geldiği takdirde baroş ve elmanderin iyi bir performans sergileyeceğini düşünüyorum.
bence biraz yönetime haksızlık ediyoruz. aldığımız oyuncuların çoğu
arsenalda
banko oynayacak oyunculardır.. işi biraz ağırdan almalarının nedeni biraz da türkiye de olan olaylar yüzünden diye düşünüyorum.
Tesekkür ederim Tanju. Acikcais ben bu kalitede transfer yapacagimizi düsünmüyordum bile. Avrupa´da olmadigimizdan dolayi. Ama sasirttilar beni gercekten. Cok kaliteli transferler yaptilar. Simdi gercekten acil olarak sol kanat transferine ihtiyacimiz var. Oraya da gercekten kaliteli birinin transfer edilmesini bekliyorum bende.
Ben Ünal Aysal´in Arda´nin yerini herhangi biriyle dolduracagina ihtimal vermiyorum. Oraya da cok kaliteli biri gelecek. Kim gelir bilemem ama kaliteli biri olacak. Ondan cok eminim.
söylediklerine kesinlikle katılıyorum. bu sene ki transfer politikamız tek kelimeyle harika kalecimiz güven veriyor. defansta bazı sıkıntılarımız olsada türkiye liginde iş yapacak kalitede. eboue ve ujfalusi defans hattını baya geliştirecektir. melo ve selçuk orta sahamıza level attırmış durumda. belki biraz hucum gücümüz (arda kewell elano) biraz zayıf görünüyor ama sol kanat oyuncumuz geldiği takdirde baroş ve elmanderin iyi bir performans sergileyeceğini düşünüyorum.
bence biraz yönetime haksızlık ediyoruz. aldığımız oyuncuların çoğu