Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

ARKADASLAR ELIA VE ELIASIN KARISTIRILMASI BIR FACIA YA YOL ACICAK :D demedi demeyin

5r3fko

alin size Elia :D

budami ilumminati serefsiz gelmesin o zaman ;)

Almanya'da transfer dönemi 1 eylül'de bitiyor... İtalya'da ne zaman bitiyor...?

Beyler Elia felan gelmez.Ben podi'den sonra kendimi Marlos'a hazırladım.Hiç heyecanlanmıyorum açıkcası.Ama gelirse yardırır bee :asd:

Alper Mert :

Net bilgi hoca Elia ve Riera konusunda gel gitler yaşıyor halen daha bu iki futbolcudan biri için kiralık olarak pazarlık ediliyor, biri için ise bonservis pazarlığı var. Geçen hafta Podolski pazarlıkları yapılırken hoca Elia ismini ön plana çıkartmıştı. Şimdi Elia var yanına birde Riera'yı ekledi kafamı karıştıran durum bu. İkisinden biri gelir bu saatten sonra değişiklik olmaz gibi geliyor ama yinede temkinliyim bilginize...

Neyin maliyeti hesaplanıyor anlamıyorum ki?

12M'a takımın en önemli oyuncularından birini satmışın, yerine adam alırken bile cimri davranıyorlar

Adnan Stayla son dakika Marlos'a hazırlıklı olun

Sorunda orda zaten .Avrupanin isim yapmis takimlarindan Arda capinda bir oyuncuyu 12'ye alamazsin.Burdan oraya gider ordan buraya gelmez. Onlardan ayni parayi verip de alacagin oyuncuda Ardayla kiyaslininca verdigin para sorgulanir hale gelir,ileride taraftarin karsisinda zor durumda kalirsin.

Tek care ya daha pahali birini alicaksin ayni kaliteyi yakalamak icin yada sagdan soldan bir yetenek bulacaksin.

ELİA diyenler buraya:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt