İbrahim ALTUNTAŞ
Sarı Üye
- 5 Şubat 2009
- 611
- 0
- 1.286
Cevap: Transfer Nöbeti
Gelirse sevineceğim biri değil bu Elia..Ahh Podolski be ahhh..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Benim bildiğim bi Hollandalı Elia vardı.Çok yetenekliydi tekniği çok iyiydi ama sıf artistlikti yani.Ne gol attığını gördüm nede asist yaptığını..Doğru Elia dan mı bahsediyorum?
O zaman bu adam Quaresma gibimi? Quaresma da artistlikten ibaret, arada bir asist yapar gol atar ama cok degil![]()
bu yonetimden bi cacik olmaz. 10 tane oyuncu ve ya kulup reddetti. yazik ya. adnan polat bile bu kadar oyuncudan red yaniti almadi.
bu yonetimden bi cacik olmaz. 10 tane oyuncu ve ya kulup reddetti. yazik ya. adnan polat bile bu kadar oyuncudan red yaniti almadi.
Tabii yıldız sözü konusunda haklısın ancak eğer ki yıldız transferi olmazsa yönetimi sorgulamak lazım felan ağır oluyor.Çünkü sağlam bir kadro kuruldu şu ana kadar.Planda olmayan bir futbolcu gitti.Ve şuanda zaten o mevki ilk sıralarda Podi,Arshavin,Elia gibi futbolcular vardı.Eğer ki olmazsa Marlos gelecek gibi ve Marlos bu sezonluk benim için yeterli olabilir açıkcası..
evet beyler Riera mı Elia mı?ama beyler sadece kalite yönünden bakmayalım işin maliyet kısmını düsünüp de yorum yapalım.
Şeref Aydın herkesi memnun edecek transferler yapılacak demişti. Bence Elia uzak değil...
tamam. o cümlelerde kesinlik gösteren bir ifade var mı resmi imzalar atıldı falan diye ?
Tabii yıldız sözü konusunda haklısın ancak eğer ki yıldız transferi olmazsa yönetimi sorgulamak lazım felan ağır oluyor.Çünkü sağlam bir kadro kuruldu şu ana kadar.Planda olmayan bir futbolcu gitti.Ve şuanda zaten o mevki ilk sıralarda Podi,Arshavin,Elia gibi futbolcular vardı.Eğer ki olmazsa Marlos gelecek gibi ve Marlos bu sezonluk benim için yeterli olabilir açıkcası..