Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

beyler şeref aydın en son açıklama yaptığı oldu mu ?

İkisininde derken, yani ikisİ de gelmez anlamında söyledim. Arsenal zaten batmış artık oyuncu satmazlar, Köln'de podolski'yi satmıyor. Riera yada elia gelebilir diye düşünüyorum.
battı balık yan gider arshavin bize sahane gider :D

Şeref Aydın kim oluyorda açıklama yapıyor?

Benim anlamadığım şey transfer sezonu açıldığından beri ilgilendiğimiz bazı oyuncuların kulüpleriyle görüşülmeye başladığı kap'a bildirildi ve resmi sitede açıklandı.Bu zamana kadar kaç kişiyle görüşüp de transferin sonuçlanmadığını tam olarak bilmiyorum örnek vermek gerekirse reyes-forlan-luis fabiano vb.Ancak Keita transferinde görüşmelerin durdurulduğu ve bu transferden vazgeçildiği resmi siteden duyuruldu.Diğer transferler için resmi siteden herhangi bir açıklama gelmedi.Bunun nedeni ne acep ?

şeref aydınla ayran içtiniz ayrımı düştünüz her gün adamın yolunu beklerken şimdi o kim oluyomu diyosunuz

Kulüp içinden birimi bu adam? Eğer öyleyse Terim'in bahsettiği Floryada ki köstebek mi oluyor? Transfer hakkında yöneticiler dışında kimse bilgi sahibi olamaz benim bildiğim. Ancak sızdırma olursa bu mümkün olur. Ki buda hoş birşey değil.

Şeref Aydına cephemi alındı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt