Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

trabzon cok iyi transferler yaptı adamlar transfer yapmıcakken ş.ligine katıltıkdan sonra takır takır 2 günde adamları getirdiler biz ağır ağır ilerliyoruz nasıl olsa 5 ine kadar zaman var

Ali Dürüst benim yakınım. Hemde ailecek. Daha tek bir isim öğrenemedim. Nasıl oluyor peki? En yetkili kişilerden biri olmasına rağmen bu bilgilerin paylaşılması yasak.

Belki her hangi bir yöneticinin oğlu falandır. Baba kiminle ilgileniyorsunuz, kiminle anlaşmak üzeresiniz soramaz mı? :)

Ayrıca Şeref Aydın sadece kesin haberleri paylaşıyor... Köstebek olsa, görüştüğümüz her futbolcunun ismini yazıp, yönetimi zor duruma sokar.

Bence abartmaya başladılar ayın 29 u oldu bunlar ne bekliyo anlamadım ! Artık burda geyik yapmaktanda sıkıldım bir an öce bitsede şu transferler önümüze baksak

Arkadaşlar son kulvara girerken haraketlenmeler gündemdeki isimler duyumlar nelerdir bugün pek bakamadım birisi kısa özet geçse ?

beyler ünal aysal benim ailecek yakınım ama bilgi alamıyorum.

Bilmiyorum benim canımı sıktı bu durum. Çünkü çok fazla haberci var benim bildiğim türlü yalakalıklar ile ağız arayan. Onlardan olmadığı kesin. Kulüp gizlilik içinde yürütmeli transferleri. Tonla para ödüyoruz sonra.

Ohoo Ahmet Çakar Fener suçlu çıkarsa küme düşenlerden İDDAA oynayanlara kadar herkes dava açar bu şarkı burada bitmez diyor.

Elianın oyun tarzını biraz keitaya benzettim saçmaladım mı ?

Bence seneye transfer dönemi çok daha iyi geçecek, çünkü hem Ünal Aysal hem de ekibi tecrübelendi bu konuda. Ünal Aysal'ın yönetici kabiliyeti yüksek biri olduğu için aynı hatayı 5 kez tekrarlamayacaktır Adnan Polat'ın aksine.

Bu sene sadece laftan ibaret olmayan gerçek bir scout ekibi kurmamız ve transferlerin birçoğunu sezon biter bitmez patlatmamız lazım.

Şampiyonlar Ligi'ne kalmak da inanılmaz önemli. Baros ve Sabri'nin yerinde oynaması gerektiğini düşündüğüm Yekta ya da Engin'in performansları iyi olursa bence bu hedefe rahatlıkla ulaşabiliriz.

Geçen sene ki gibi transferler son saniyeye kadar uzarsa, ben hakkımı helal etmiyorum arkadaş :D

beyler yoktum da son gelişmeler nedir elia ile ilgili birşey mi çıktı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt