Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Elia mı Podolskimi deseler 100binkere Podolski derim

Elianın Podolski gibi olması için bin fırın ekmek yemesi lazım.sadece bilekleri kıvrak başka bişeye yaradığı yok aynı g.dos santos.bize podolski lazım ki zaten elia yı alcağımızı zannetmiyorum podolskiden daha pahalıdır elia.

Benim bildiğim bi Hollandalı Elia vardı.Çok yetenekliydi tekniği çok iyiydi ama sıf artistlikti yani.Ne gol attığını gördüm nede asist yaptığını..Doğru Elia dan mı bahsediyorum?

O zaman bu adam Quaresma gibimi? Quaresma da artistlikten ibaret, arada bir asist yapar gol atar ama cok degil :o

Şeref Aydın herkesi memnun edecek transferler yapılacak demişti. Bence Elia uzak değil...

Riera muhtemel bonservis bedeli 5-6 milyon avro kendisine verilicek yıllık ücret yine muhtemelen 2.5 milyon avo civarında seyredicektir.

Elia muhtemel bonservis bedeli 8-9 milyon avro kendisine verilicek yıllık cüret yine muhtemelen 2 milyon avro civarı garanti para olmak üzere 2.5 civarı seyredicektir.

Yaşları itibariyle bakıcak olursak 29 yaşındaki rierayla en fazla 3 senelik mutabakat imzalanmış olup 2.5 milyon avrodan 7,5 milyon avro 5 milyonda bonservis desek 12,5 milyon avro bize toplam maliyeti olacaktır.

24 yaşındaki elia ile se 5 senelik mutabakat imzalanmış olup 2 milyon avrodan desek 10 milyon avro 8 milyon avroda bonservis desek 18 milyon avro bize toplam maliyeti olucaktır.

bu da böle bi değerlendirmemdir işte

bu yonetimden bi cacik olmaz. 10 tane oyuncu ve ya kulup reddetti. yazik ya. adnan polat bile bu kadar oyuncudan red yaniti almadi.

Tabii yıldız sözü konusunda haklısın ancak eğer ki yıldız transferi olmazsa yönetimi sorgulamak lazım felan ağır oluyor.Çünkü sağlam bir kadro kuruldu şu ana kadar.Planda olmayan bir futbolcu gitti.Ve şuanda zaten o mevki ilk sıralarda Podi,Arshavin,Elia gibi futbolcular vardı.Eğer ki olmazsa Marlos gelecek gibi ve Marlos bu sezonluk benim için yeterli olabilir açıkcası..

Kaç kere izledin Marlos'u merak ediyorum. Ahh youtube ah

evet beyler Riera mı Elia mı? :coffee: ama beyler sadece kalite yönünden bakmayalım işin maliyet kısmını düsünüp de yorum yapalım.

Her yönden elia. Çünkü riera'da en az 5-6 milyon bonservis gerektirir üstelik 30 yaşına geldi. Alırsak satma şansımız olmaz. Ama elia şuanda tam verimli çağlarına yaklaşıyor 3-4 sezon kullanıp en azından aldığımız fiyata satabiliriz.

Yani bu ikiliyi karşılaştırmak bile hata olur. Ama dersen ki elia mı podolski mi? Mevcut durumda podolski daha çok fayda sağlar diye düşünüyorum. Ama podolski işi yattı zaten :D

Bu cocuk bu ligin taaaaa

[video=youtube;oqteFsiQU6U]https://www.youtube.com/watch?v=oqteFsiQU6U&feature=related[/video]

Tabii yıldız sözü konusunda haklısın ancak eğer ki yıldız transferi olmazsa yönetimi sorgulamak lazım felan ağır oluyor.Çünkü sağlam bir kadro kuruldu şu ana kadar.Planda olmayan bir futbolcu gitti.Ve şuanda zaten o mevki ilk sıralarda Podi,Arshavin,Elia gibi futbolcular vardı.Eğer ki olmazsa Marlos gelecek gibi ve Marlos bu sezonluk benim için yeterli olabilir açıkcası..

bende hemfikirim saglam kadro kurulduğu konusunda ama poldi,arshavin,elia kalitesinde adam alsak herkes tatmin olacak yani 1 hamlemz kaldı surada transferde ve onuda adam gibi yapsak arkamıza yaslanıp rahat rahat macımızı izlicez kumar transfer istemiyorum sahsen bu saatten sonra

Beyler Poldo yatmadıı,yatsaa yazılıır... Poldo gelıceek buna emınım,yada arsh.

bu yonetimden bi cacik olmaz. 10 tane oyuncu ve ya kulup reddetti. yazik ya. adnan polat bile bu kadar oyuncudan red yaniti almadi.

alamadıklarına değilde aldıklarına baksanız biraz da yaa.. yönetimin neresi başarız anlamak imkansız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt