Onur Arslan
10 Numara!
- 4 Ağustos 2010
- 11.740
- 481
- 1.548
Cevap: Transfer Nöbeti
elia/podolski + damiao gelsin dertler bitsin.

elia/podolski + damiao gelsin dertler bitsin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ahmetozenn Ahmet ÖZEN
EmreUtkucan tarafından
SON DAKİKA: Sercan Yıldırım Kiev'e transfer oldu. Yarın aksam büyük ihtimalle imza için Kiev'e gidiyor. Biraz once kendisinden teyit ettim.
arda sol kanattan gitti diye illa o bölgeye o kalitede adammı alıcaz..riera ardadan tabiki kötüdür..ama kreatif boşuguda bir ofansif ortasahayla doldurursun..riera da çok kotu falan değil..adam geçen sezonun asist kralı yunanıstanda
ahmetozenn Ahmet ÖZEN
EmreUtkucan tarafından
SON DAKİKA: Sercan Yıldırım Kiev'e transfer oldu. Yarın aksam büyük ihtimalle imza için Kiev'e gidiyor. Biraz once kendisinden teyit ettim.
riera gelecekse bedava gelsin, ona bonservis verirlerse gunah vallah..
Drenthe Eboue etkisi yaratabilir Eboue Arsenalde ıslıklanan bir adamdı ama Türkiyede uçacak bence Forlanın yerine daha mantıklı bir santrafor tercih etsinler Forlan kalsın.
Drenthe real madrid gördü![]()
1 sene sonra falan pili biter tazminat öderiz,ordada yüklü bir miktar bayılırız podolski'ye denkleşir maliyeti.
renkdas ben begenmiyorum acıkcası.düz bir oyuncu yeterince yaratıcı degil kesinlikle.evet iyi bir sol ayagı var.biraz teknik,vurusları idare eder o kadar.Ya Riera'yı nasıl beğenmezsiniz şaşırıyorum.
Geçen seneki liste;
Culio,Bicfalvi,Stancu,Grella
Riera ya kötü diyenin kimse kusura bakmasın ama futbol bilgisinden harbi şüphe ederimRiera yı başka bi Riera mı benmi karştırıyorum Liverpool dan olympyakosa geçen dime ?
renkdas ben begenmiyorum acıkcası.düz bir oyuncu yeterince yaratıcı degil kesinlikle.evet iyi bir sol ayagı var.biraz teknik,vurusları idare eder o kadar.
1 sene sonra falan pili biter tazminat öderiz,ordada yüklü bir miktar bayılırız podolski'ye denkleşir maliyeti.