Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

arda sol kanattan gitti diye illa o bölgeye o kalitede adammı alıcaz..riera ardadan tabiki kötüdür..ama kreatif boşuguda bir ofansif ortasahayla doldurursun..riera da çok kotu falan değil..adam geçen sezonun asist kralı yunanıstanda

büyük takımın yapması gereken budur ve fatih hoca yönetim ardanın boşluğunu dolduracaklarını söyledi...taraftarın beklentisi büyük riera falan bu takıma artı bişey katmaz sadece idare eder.

Tamam Riera ölmüş.Gelmesin abi gelmesin zaten ille de bu adam gelsin mi dedim hayret bişey.

Riera alınırsa bence faydalı olur gelmeden sallamalara başlamayın hemen.

Drogba Forlan Reyes Lucho Adebayor Fred derken ;

Riera Marlos tarzı haberler çıkıp vites küçülttük ki bu saatten sonra üstekiler gibi yıldız transferi zor gibi kabul edelim

Drenthe çok düz bir oyuncu.Gelmesin aman aman...

Riera ya kötü diyenin kimse kusura bakmasın ama futbol bilgisinden harbi şüphe ederim :) Riera yı başka bi Riera mı benmi karştırıyorum Liverpool dan olympyakosa geçen dime ?

Evet siz yunan ligini takip mi ettiniz geçen sene komple ?? Etmediyseniz neden böyle konuştunuz?? Pinoda soldan yardırabiliyordu hem daha gençti... Düşüşteki bir Riera geleceğine ayakları tecrübe ve yetenek kokan Forlandan daha genç biraz yavaşlamış Kewell neden gönderildi ??

Neden yetinmeyi bilmezsiniz,anlamam.

Riera'nın çok önemli bir futbolcu olduğunu düşünenler o zaman Olympiakos'un yerini doldurma imkanı yokken bile bu saatten sonra 3-4 milyon euro gibi bir fiyata satabilmesini nasıl açıklarsınız ?

ibrahimsetenibrahim seten

gsaray başkanı riera için bugün olympiakos başkanı ile görüştü.. 3.5-4 milyon euro'ya inerse bonservisi, gsaray'a gelebilir..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt