- 6 Ağustos 2009
- 9.584
- 0
- 1.331
Cevap: Transfer Nöbeti
Tamam artık 2 transferden de vazgeçtik alın gelin Podi yi transferi kapatın
Tamam artık 2 transferden de vazgeçtik alın gelin Podi yi transferi kapatın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Transferde bütcemiz ihtiyaca göre sınır yok deyipte Muslera dısında hangi oyuncuya dogru duzgun para harcandı ozellikle Arda'dan sonra ismi gecen oyuncular bizi kesmez kimse kendini kandırmasıni Terim'e yazık ettiler, butce sınırsız diyorlar yuksek malıyet dıye kac oyuncudan vazgectik hani 10 € bile yıllık veririm bir oyuncuya diyen yonetım ben goremıyorum, Terim şu takımın başında olmasa harbiden ilk 3'e giremeyiz diye bahse girerim, ben takımımı oyuncular ıcın sevmıyorum ama yalanlarla taraftarı oyalayan yada kandıran yonetimlere karsıyım, sezon bası sımdı herkez susucak ama sezon sonu gorucez halımızı ınsallah kabak Terim'e patlamaz.
Dur sen zaten ortalık karışıknevzatdindar Nevzat Dindar
Bu arada Muntari haber göndermiş ama GS istememiş...
,fenerden bize ne ligde baska takim mi yok ?
hatta onun gidisi planda yoktu, onu var sayip daha baska oyuncular alinacakti.
Kim ne derse desin fenerin durumu transfer politikamızı etkiliyor.
nevzatdindar Nevzat Dindar
Bu arada Muntari haber göndermiş ama GS istememiş...
Şu yetinme mantığını anlamıyorum. Yetinme denilen şey çok olduğu zaman israfa kaçıcak konular içindir. SÖZ KONUSU BAŞARI İSE YETİNME KABUL EDİLEMEZ. DAİMA DAHA İYİSİNE ULAŞMAYA ÇALIŞMAK LAZIM ...
Yonetim bugun'e kadar iyi i$ler yapti tamam ama Arda'yi sattik, hazir para var, birazda ustune koyun, bir yildiz alin, Podolski-Mevlut gibi, bu ne milletin çuruklerini aliyoruz, Riera yok bilmem ne
Şu yetinme mantığını anlamıyorum. Yetinme denilen şey çok olduğu zaman israfa kaçıcak konular içindir. SÖZ KONUSU BAŞARI İSE YETİNME KABUL EDİLEMEZ. DAİMA DAHA İYİSİNE ULAŞMAYA ÇALIŞMAK LAZIM ...
Yönetim kurulumuz ve teknik heyet sözünü tutmuştur.Elmander Melo Eboue Ujfalusi Muslera gibi kaliteli oyuncuların yanında şuan Türkiye'nin en iyi oyuncusu olan Selçuk İnan'ı almış ve alternatiflere çoğaltmıştır.4 senelik kaleci sıkıntısını çözmüştür.Şu an adı geçen dört isime çöp diyorsunuz ama bu kulübünde mali boyutları var.Hepimiz istiyoruz kaliteli oyuncular görmek ama burada kulüp menfaati önemlidir.Ben yönetimi ve teknik heyetin yaptıklarını takdir ediyorum ve desteklemeye devam edeceğim renktaşlar.
,
Banamı soruyorsun?
Onu gectim biz 24luk ardayi satamadik, biz pazarlama
Isini yapamiyoruz, afedersimiz kic ladar hollanda liginden bile hersene en az 3-4 oyuncu en az 12 milyona oyuncu veriyor, bunun disinda 10 milyonluk oyuncuyu 20e pazarliyorlar adamlar o isi beceriyor, biz ise ardayi 12 milyona verdik diye cok iyi bi is basarmisiz gibi davraniyoruz, halbuki Arda gibi oyuncu (sahsen sevmiyorum fazla) yurt disinda 20 milyona ekmek arasi kofte gibi gider