Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Tamam artık 2 transferden de vazgeçtik alın gelin Podi yi transferi kapatın :)

Transferde bütcemiz ihtiyaca göre sınır yok deyipte Muslera dısında hangi oyuncuya dogru duzgun para harcandı ozellikle Arda'dan sonra ismi gecen oyuncular bizi kesmez kimse kendini kandırmasıni Terim'e yazık ettiler, butce sınırsız diyorlar yuksek malıyet dıye kac oyuncudan vazgectik hani 10 € bile yıllık veririm bir oyuncuya diyen yonetım ben goremıyorum, Terim şu takımın başında olmasa harbiden ilk 3'e giremeyiz diye bahse girerim, ben takımımı oyuncular ıcın sevmıyorum ama yalanlarla taraftarı oyalayan yada kandıran yonetimlere karsıyım, sezon bası sımdı herkez susucak ama sezon sonu gorucez halımızı ınsallah kabak Terim'e patlamaz.

Fatih Hoca klübün mali durumunu en çok düşünen adamdır. Emin ol Ünal Aysal'dan bile fazla düşünüyor. Eboue gibi bir adam 8M iken, 3,5M 'dan fazla vermeyin diye talimatı var. Yani Eboue için 8 de diretseler onuda alamayacaktık :o

Hee bu arada Nevzat Dindar'ı geçiniz.

Allah bilir Riera'yı ağzına bile almamıştır yönetim bir adamın lafıyla Riera'yı yüceltip yerden yere de soktuk :D

Onu gectim biz 24luk ardayi satamadik, biz pazarlama

Isini yapamiyoruz, afedersimiz kic ladar hollanda liginden bile hersene en az 3-4 oyuncu en az 12 milyona oyuncu veriyor, bunun disinda 10 milyonluk oyuncuyu 20e pazarliyorlar adamlar o isi beceriyor, biz ise ardayi 12 milyona verdik diye cok iyi bi is basarmisiz gibi davraniyoruz, halbuki Arda gibi oyuncu (sahsen sevmiyorum fazla) yurt disinda 20 milyona ekmek arasi kofte gibi gider

Şu yetinme mantığını anlamıyorum. Yetinme denilen şey çok olduğu zaman israfa kaçıcak konular içindir. SÖZ KONUSU BAŞARI İSE YETİNME KABUL EDİLEMEZ. DAİMA DAHA İYİSİNE ULAŞMAYA ÇALIŞMAK LAZIM ...

Daha ne istiyorsunuz.Geçen sene ile bu senenin arasındaki farkı göremiyor musunuz??

Geçen sene Real Madrid bırak maç teklif etmeyi bağlantı bile kurmazdı.Geçen seneki kadro o Madridden 7 yerdi 8 yerdi.Yetineceğiz.Evet biraz acı ama yetineceğiz.

Yonetim bugun'e kadar iyi i$ler yapti tamam ama Arda'yi sattik, hazir para var, birazda ustune koyun, bir yildiz alin, Podolski-Mevlut gibi, bu ne milletin çuruklerini aliyoruz, Riera yok bilmem ne

haklısın aga bence yönetim transferde gayet başarılıydı melo eboue muslera ujfalusi selcuk takıma direk katkı yapıcak 5 oyuncu + elmander ceyhun iyi yedekler + okan bazı arkadaslar bu yönetimi diger yönetimlerle aynı kefeye koyuyor haksızlık etmeyin beyler adamlar gayet dengeli bir kadro kurmaya çalıştılar ama hiç hesapta olmayan arda nın gidişi biraz işleri zora soktu suanda takımın sadece ligte oldugu bir senede 1 veya 2 nokta atışına ihtiyacımız kaldı umarım oda güzel bir isim olucaktır

ek olarak yekta gitmesin lan giderse yeminlen giderim klubun kapısına kafa atarım beyin sarsıntısı geçirip ölürüm

yönetimin tek hatası transferi şu tarihte bitiricez vaadleriydi ama bu hayalden öteye gidemezdi çünkü avrupada degilsin büyükbir prestij kaybın var ve takımın acil ödemesi gereken kredi borçları vardı

Arda varken Arshavini alıyorduk Arda gittik Rierayı alıyoruz ne iş bu anlamadım :(

Şu yetinme mantığını anlamıyorum. Yetinme denilen şey çok olduğu zaman israfa kaçıcak konular içindir. SÖZ KONUSU BAŞARI İSE YETİNME KABUL EDİLEMEZ. DAİMA DAHA İYİSİNE ULAŞMAYA ÇALIŞMAK LAZIM ...

zaten yıllardır yetine yetine bu hale geldik..pires i alalım dedikk olmadı 2-3 gün kaldı madem transferin bitmesine gidip carruscayı alalım onla yetinelim artık.

Arda'dan kalan boşluğu deneme yöntemiyle mi dolduracağız ? Olmazsa gelecek sene bakarız çaresine falan. Neresi burası anadolu kulübü falan mı ? Biz kaç senedir yetiniyoruz zaten bu senede yetinmeyi bilmeyelim ne olacak ki. Bir çok mevkide transfere ihtiyacımız var. Gözünüz doysun denecek durum falan yok ortada. Arda'yı aratmayacak onun kalitesinde yada ondan daha kaliteli bir oyuncu getirmek zorundalar. Madem gitmesini kabul ettiler yönetim bize bunu borçlu. Ardamız gitmiş yahu Riera mı gelecek ? Güler geçerim. Kendi düşüncemdir katılan olur yada olmaz saygı duyarım. Podolski'yi borsaya bildirmişsin 1-2 yönetici mi ayağına dolanıyor ? ver 2M daha kap gel oyuncuyu. Sen Galatasaray'sın ya. Kötü bir dönemden geçiyor olabiliriz. Ha böyleyken bile takımın beynini satmışız şimdi onu aratmayacak bir oyuncuyu borçlular bize. Yok pahalı yok bütçe falan boş laf bunlar. Geçiniz.

Yönetim kurulumuz ve teknik heyet sözünü tutmuştur.Elmander Melo Eboue Ujfalusi Muslera gibi kaliteli oyuncuların yanında şuan Türkiye'nin en iyi oyuncusu olan Selçuk İnan'ı almış ve alternatiflere çoğaltmıştır.4 senelik kaleci sıkıntısını çözmüştür.Şu an adı geçen dört isime çöp diyorsunuz ama bu kulübünde mali boyutları var.Hepimiz istiyoruz kaliteli oyuncular görmek ama burada kulüp menfaati önemlidir.Ben yönetimi ve teknik heyetin yaptıklarını takdir ediyorum ve desteklemeye devam edeceğim renktaşlar.

Muslera dısındakilerine katılmıyorum, Ujfalusi gelmiş 33'e seneye avrupada oynarken 34 bumudur yani ? Melo kiralık kaldıki biz Podolskiye bile 10 € veremezken gidip Melo'ya 13 vericez gecınız bunları, Selçuk geldi tamamda sen Türkiye'nin tartısmasız en iyi ismini Arda'yı veriyorsun, Elmander balonun onde gideni Nonda'nın yaptığı etkinin yarısını yapamaz, verilen vaatler, yuksek hedeflere ne oldu ? Yerli kalitemiz yerlerde bırakın bu işleri kadromuz berbat.

sola sivasdan grosickiyi hemen alalım psg den mevlütü alıp bitirelim transferi

Onu gectim biz 24luk ardayi satamadik, biz pazarlama

Isini yapamiyoruz, afedersimiz kic ladar hollanda liginden bile hersene en az 3-4 oyuncu en az 12 milyona oyuncu veriyor, bunun disinda 10 milyonluk oyuncuyu 20e pazarliyorlar adamlar o isi beceriyor, biz ise ardayi 12 milyona verdik diye cok iyi bi is basarmisiz gibi davraniyoruz, halbuki Arda gibi oyuncu (sahsen sevmiyorum fazla) yurt disinda 20 milyona ekmek arasi kofte gibi gider

Nuri sahin ve Mesut Özil gibi oyuncular 20 den asagiya gitdi.

Ardaya nerde 20 million alicakwsin.

Hatda nuri bide Özil Almanya liglerinde izlenen oyunculardi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt