Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

türkiye iyice cıvıdı ciddiyet kalmadı.şu televizyon programları tff ilhan cavcav demirören bu ülkeden soguttular yazıklar olsun.dünyaya rezil ediyorlar bizi atalarımızın kemikleri sızlıyor

diego gelsin kapansin transfer donemi..

Elmander takıma yeni geldi şahsen ben beğeniyorum.Eğer Elmanderi 2-3 hazırlık maçıytla değelendiriyorsan senin futbol bilginden şaşarım.Söylermisin o çok sevdiğiniz Baros Real maçında ne yaptı?Sahada eli belinde yürüdü.Hatırladığım kadrıyla bir pozisyonuda harcadı.Elmander Liverpool maçında attığı golle kalitesini ve klasını belli etti sen hiç merak etme.Ayrıca uykun gelmiş sanırım.

[video=youtube;nyPumxPRlAk]https://www.youtube.com/watch?v=nyPumxPRlAk&feature=related[/video]

doğru düşünce yanlış örnek! O macta baros da 2 gol atmıştı :D

Bu arada Ersin Düzen ile Ahmet hoca arasındaki olayı hala anlamadım :D

bugün güzel şeyler olcak :=)

Katılıyorum.Yekta'nın suyu mu çıktı da Engin'i ortasahaya yazıyorsunuz :D

Hayır ben bir de Yektayı kanat Engini orta saha düşünen arkadaşlar gördüm tam tersi Yekta orta sahada iyi oynuyor kanatta da oynayabiliyor.Engin sol kanatta iyi oynuyor orta sahadada oynayabiliyor.

engin baytarı yok sayıyorum o Esesdeki günleri aklıma geliyor içim bulanıyor solda emre çolak yekta var enginden önce

İyi yada kötü hiç yoktan bir sol açık almalıyız.Takımda sol açık yok.

Takıma koyup oynatamadıktan sonra alsan ne olur ki? Diyelim aldın haaa benim kadromda sol açık var diyip kendini kandırmak için mi alacaksın.

Yanlış anlama ben eksik yok alınmasın demiyorum, eksik var hatta sadece sol açık da değil oyun lideri olabilecek ofansif bir oyuncu eksiğimiz de var her ikisi de alınsın isterim ama aldığın oyuncu kalite olarak takımın seviyesinde olacak ki aldığın gibi doğrudan onbirine koyabilesin. Yoksa giderisn avrupadan brezilyadan sıradan oyuncuları alırsın sonra da bakarsın ki bu aldığın adamlar senin seviyende değil ve sadece kadronda şişkinliğe ve kasanda eksikliğe neden olabilir bu tür transferler.

Elmander ve Baroş'un suçu yok.

1.si çok yanlız kalıyorlar.

2.si adamları topla buluşturan yok.Adam savunmayı zorluyor sağa sola kaçıyor ama aralara top atacak, ya da adam gibi orta yapacak ceza sahasına girdirecek oyuncumuz yok.

Sarp falan muhabettlerinden sonra bu sene de bu konu moda olacak kesin...illa bi sos var yani.

Podolski ve Forlan ikilisini cok istedim gelmesini. Forlan sozlesmesini feshetmis. Muhtemelen yarin Intere bonservissiz gidecek. Bir sorun olsa Inter ile de biz alsak :) Ardanin yerini de her acidan bence Podolski doldurur. Genc ,kaliteli isim. Riera ve benaypun gibi isi bitmis adamlardan degil. Almanya milli takiminda banko oynuyor adam otesi var mi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt