Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

drente nedir allasen ? drente ayrıca sol açık falan değil bildiğin sol bek

riera olabilir sadece bu isimler arasından ama oda 4.5. tercih olarak

kısaca bu sene sol kanat nanay

çok hevesliyidim ünal başkan ilk seçildiğinde

kabus sezondan sonra herşey bir anda düzeliverdi diye seviniyordum ama transfer konusunda ne yazık ki yine çok başarılı olamadık

önceye nazaran daha iyi şeyler yapıldı gibi ama kewel baros elano keita gibi isimlerde fena değildi

allah sonumuzu hayır etsin

bu sene transferlden ziyade fatih terime güveniyorum

yoksa kadro kalitemiz önceki senelerden çok çok farklı değil

kewel baros keita

arda mehmet topal elano

h.balta servet neill sabri

engin baros kazım

selçuk melo eboue

h.balta servet ujfa sabri

çok sıradışı fark yok

Var, cok fark var.

----------- De Scantis -----------

------------ Muslera -------------

Burda büyük bir fark var.

elmander i beğenen varmıdır ki oynadığı maçlarda,bildiğin mehmet batdal ın yabancı versiyonu,asıl hata elmander i yol yakınken yollamamak ta,zaten bonservis vermedik verelim bonservisini gitsin,ama işte cesaret edecek kimse yoktur yeni gelen adamı yollamaya orası gerçek,

Elmander takıma yeni geldi şahsen ben beğeniyorum.Eğer Elmanderi 2-3 hazırlık maçıytla değelendiriyorsan senin futbol bilginden şaşarım.Söylermisin o çok sevdiğiniz Baros Real maçında ne yaptı?Sahada eli belinde yürüdü.Hatırladığım kadrıyla bir pozisyonuda harcadı.Elmander Liverpool maçında attığı golle kalitesini ve klasını belli etti sen hiç merak etme.Ayrıca uykun gelmiş sanırım.

[video=youtube;nyPumxPRlAk]https://www.youtube.com/watch?v=nyPumxPRlAk&feature=related[/video]

ersinduzen Ersin Düzen

simdi kapi çaldi ve bilin bakalim kim geldi?

Şov başlıyor beyler Ahmet Hoca dükkanı açıyor :asd::asd:

barosla elmander düşüş falan yaşamıyor adamların maçta ayagına top gelmiyor pozisyona giremiyoruz maça ısınamadan maç bitiyor bir tek liverpool maçında pozisyona girebildik ondada affetmedi 2 side

Bu sorunu ancak hoca sistem yaparak çözer o maçta Elmandere ortayı Ayhan açmıştı düşünün..

Elmander ve Baroş'un suçu yok.

1.si çok yanlız kalıyorlar.

2.si adamları topla buluşturan yok.Adam savunmayı zorluyor sağa sola kaçıyor ama aralara top atacak, ya da adam gibi orta yapacak ceza sahasına girdirecek oyuncumuz yok.

Bana göre bu saatten sonra eğer bize kademe atlatacak oyuncu alamıyorsak gidipte sıradan oyuncuları getirmeyelim. Yola mevcut kadro ile çıkalım eğer devre arasına kadar idare edebilirsek o zamana kadar hem çalışılır hem de takımın şekli belli olur ona göre kademe atlatacak oyuncu alabiliriz.

Zira şimdi gidip dandik adamları alırsak kadroda şişlik var boşaltamıyoruz diye devre arasında yine abuk subuk hareketlerle transfer hikayeleri yaşarız.

elmander i beğenen varmıdır ki oynadığı maçlarda,bildiğin mehmet batdal ın yabancı versiyonu,asıl hata elmander i yol yakınken yollamamak ta,zaten bonservis vermedik verelim bonservisini gitsin,ama işte cesaret edecek kimse yoktur yeni gelen adamı yollamaya orası gerçek,

Futbol cahili olmalısın ki bu yorumu yapabiliyorsun.Bu kadar olmaz.Adam daha yeni geldi takıma.Bahsettiğimiz hazırlık maçlarında hep sonradan girdi.Sen ne bekliyorsun ki? Her maç aralıksız 3-4 gol atmasını mı?

Bana göre bu saatten sonra eğer bize kademe atlatacak oyuncu alamıyorsak gidipte sıradan oyuncuları getirmeyelim. Yola mevcut kadro ile çıkalım eğer devre arasına kadar idare edebilirsek o zamana kadar hem çalışılır hem de takımın şekli belli olur ona göre kademe atlatacak oyuncu alabiliriz.

Zira şimdi gidip dandik adamları alırsak kadroda şişlik var boşaltamıyoruz diye devre arasında yine abuk subuk hareketlerle transfer hikayeleri yaşarız.

İyi yada kötü hiç yoktan bir sol açık almalıyız.Takımda sol açık yok.

Futbol cahili olmalısın ki bu yorumu yapabiliyorsun.Bu kadar olmaz.Adam daha yeni geldi takıma.Bahsettiğimiz hazırlık maçlarında hep sonradan girdi.Sen ne bekliyorsun ki? Her maç aralıksız 3-4 gol atmasını mı?

7-8 milyon € versek aynı arkadas bu sene tanjunun rekorunu kırar derdi :D

ersinduzen Ersin Düzen

simdi kapi çaldi ve bilin bakalim kim geldi?

Şov başlıyor beyler Ahmet Hoca dükkanı açıyor :asd::asd:

Bu ne yaaaaa! Ulan bunların aile hayatı yok mu? gecenin bir yarısı televizyondan çık ordan hobaaaa arkadaşının evine git sabaha kadar da orda takıl bunlar ne zaman eve gidiyo anlamıyorum ki? :) :)

kimsenin kimseyi harcadığı yok

sadece seli düşünüyorum

açın bakın kewel baros keita lı döneme

herkes bu lig bize az gelir falan diyordu bu isimler alındığında

ayrıca rijkaard kötü bir teknik direktör değil

dediğim gibi tek tesellim fatih terim yoksa kadro kalitemiz çok çok farklı değil önceki senelerden

bence eleştirilecek o kadar çok şey varki saymakla bitmez ama şuan iyi giden bir hava var her ne olursa olsun dolayısı ile sümen altı oluyor bu problemler

eğer tökezlemeye başlarsak herkes bir sürü şey söyler

ben burdaki herkesten farklıyım diye düüşünüyorum galatasaray benim için herşey demek

geçen sene hayat boyunca bir daha üzülmeyeceğim kadar üzüldüm

aynı şeyleri bir daha yaşamak istemiyorum

Bize Diego gelmemeli Fatih hoca koşan futbolculu oyun oynatır keza Hagı de aynısın oynatmaya çalıştı ama Hagınin Fatih TERİM olamamasının tek nedeni oyuncular üzerinde o saygı sevgi ve motivasyon ortamını yakalayamıyor.(En azından bu son gelişinde Fatih Hoca gibi futbol oynatmaya çalıştı ama takım looser olunca o da tutmadı tabi.) Bize kanattan akacak ve güçlü adam lazım ya güçlü ve hızlı oalcak ya da yeterince güçlü değilse tekniği olacak ki milleti oynatsın bize orta saha değil kanattan yardırğ Elmandere ortayı açacak adam lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt