Sinan Arslan
Büyük Kaptan
- 22 Kasım 2008
- 24.750
- 158
- 1.463
Cevap: Transfer Nöbeti
Transfer sezonu ayın kaçında bitiyor arkadaşlar..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
drente nedir allasen ? drente ayrıca sol açık falan değil bildiğin sol bek
riera olabilir sadece bu isimler arasından ama oda 4.5. tercih olarak
kısaca bu sene sol kanat nanay
çok hevesliyidim ünal başkan ilk seçildiğinde
kabus sezondan sonra herşey bir anda düzeliverdi diye seviniyordum ama transfer konusunda ne yazık ki yine çok başarılı olamadık
önceye nazaran daha iyi şeyler yapıldı gibi ama kewel baros elano keita gibi isimlerde fena değildi
allah sonumuzu hayır etsin
bu sene transferlden ziyade fatih terime güveniyorum
yoksa kadro kalitemiz önceki senelerden çok çok farklı değil
kewel baros keita
arda mehmet topal elano
h.balta servet neill sabri
engin baros kazım
selçuk melo eboue
h.balta servet ujfa sabri
çok sıradışı fark yok
elmander i beğenen varmıdır ki oynadığı maçlarda,bildiğin mehmet batdal ın yabancı versiyonu,asıl hata elmander i yol yakınken yollamamak ta,zaten bonservis vermedik verelim bonservisini gitsin,ama işte cesaret edecek kimse yoktur yeni gelen adamı yollamaya orası gerçek,

barosla elmander düşüş falan yaşamıyor adamların maçta ayagına top gelmiyor pozisyona giremiyoruz maça ısınamadan maç bitiyor bir tek liverpool maçında pozisyona girebildik ondada affetmedi 2 side
elmander i beğenen varmıdır ki oynadığı maçlarda,bildiğin mehmet batdal ın yabancı versiyonu,asıl hata elmander i yol yakınken yollamamak ta,zaten bonservis vermedik verelim bonservisini gitsin,ama işte cesaret edecek kimse yoktur yeni gelen adamı yollamaya orası gerçek,
Bana göre bu saatten sonra eğer bize kademe atlatacak oyuncu alamıyorsak gidipte sıradan oyuncuları getirmeyelim. Yola mevcut kadro ile çıkalım eğer devre arasına kadar idare edebilirsek o zamana kadar hem çalışılır hem de takımın şekli belli olur ona göre kademe atlatacak oyuncu alabiliriz.
Zira şimdi gidip dandik adamları alırsak kadroda şişlik var boşaltamıyoruz diye devre arasında yine abuk subuk hareketlerle transfer hikayeleri yaşarız.
ersinduzen Ersin Düzen
simdi kapi çaldi ve bilin bakalim kim geldi?
Şov başlıyor beyler Ahmet Hoca dükkanı açıyor![]()
Bu Ahmet Çakar niye evine gitmiyor?![]()

ersinduzen Ersin Düzen
Futbol cahili olmalısın ki bu yorumu yapabiliyorsun.Bu kadar olmaz.Adam daha yeni geldi takıma.Bahsettiğimiz hazırlık maçlarında hep sonradan girdi.Sen ne bekliyorsun ki? Her maç aralıksız 3-4 gol atmasını mı?
ersinduzen Ersin Düzen