Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Dünyaca ünlüdür evet futbolla ilgilenipte Fred'i tanımayan varsa bıraksın bu işleri yetenekleri demiyorum ama iddia dünyaca ünlüyse Fred bu isme uygundur.
dünyaca ünlü futbolla az ilgilenenlerinde tanidigi biri oluyor, bu yuzden dunyaca unlu deniliyor ona

mesela drogba, fabiano, forlan bunlar dunyaca unlu cunku futbolla az ilgilenenlerde bunlari taniyor, özellikle milli takimlarda vazgecilmezleri olduklari icin

fred ismi asla dunyaca unlu olanlarin kategorisine giremez

TRANSFER YETERLİ ÇOK PARA HARCADIK diyen yönetici mi varmış höh yani atıyo tsn bazen çok atıyor hatta

pazartesi oldu hala trasfer yok inşallah ellia ve fred gelir

dünyaca ünlü futbolla az ilgilenenlerinde tanidigi biri oluyor, bu yuzden dunyaca unlu deniliyor ona

mesela drogba, fabiano, forlan bunlar dunyaca unlu cunku futbolla az ilgilenenlerde bunlari taniyor, özellikle milli takimlarda vazgecilmezleri olduklari icin

fred ismi asla dunyaca unlu olanlarin kategorisine giremez

Fredi izlememişsin hiç :)

salman eliayla giovanni dos santosu karşılaştırsak hangisi iyi sence?

valla ben elianin en fazla 5-6 macini izlemisimdir, bazilarinda sonradan girmisti (milli maclar)

ama yinede elia derim, elia cunku calim konusunda eger rakibini karsisina aldiysa, onu yuzde 90% geciyor, oyun disi brakiyor onu. Ayrica cokta hizli.

gioyu bizdeyken bu yuzden elstirirdim ben, adam kendine güvenmedigi icin mi, bilemicegim artik ama rakibi karsinina alip, calim atmiyordu, hep yan pas, geri pas yapiyordu.

dos santosla elia yı karşılaştırmak bilinç kaybına örnektir.

Elia'nın bilekleri Santos'un bileklerinin yarısı olabilir sadece :)

Santos sadece istikrarsız .

Barça'dan yollandığında sürekli forma giyseydi dev bir isimdi şuan .

Bizde olduğu sürecede iyi oynadı bence .

bu işler bilekle olsa sadece.

elianın at gibi fiziğine gücüne ne diyeceksin?

Elia > Santos.Net,bilek falanda demeyin Elia'nın bilek hızına Santos yetişemez.

ama elianin karakter olarak cok zor biri oldugu söyleniyor, bilemiyorum, simarik diyorlar acayip

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt