Emre Arıcı
Kırmızı Üye
- 21 Haziran 2009
- 2.301
- 0
- 1.306
Cevap: Transfer Nöbeti
O avatardaki benim kız değil mi?

ne alaka şimdi birader ya?

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ne alaka şimdi birader ya?

ama elianin karakter olarak cok zor biri oldugu söyleniyor, bilemiyorum, simarik diyorlar acayip
bu işler bilekle olsa sadece.
elianın at gibi fiziğine gücüne ne diyeceksin?
valla ben elianin en fazla 5-6 macini izlemisimdir, bazilarinda sonradan girmisti (milli maclar)
ama yinede elia derim, elia cunku calim konusunda eger rakibini karsisina aldiysa, onu yuzde 90% geciyor, oyun disi brakiyor onu. Ayrica cokta hizli.
gioyu bizdeyken bu yuzden elstirirdim ben, adam kendine güvenmedigi icin mi, bilemicegim artik ama rakibi karsinina alip, calim atmiyordu, hep yan pas, geri pas yapiyordu.
![]()
Oscar - Oyuncu profili - transfermarkt.tr oscarı alsak super olur ya drente felan kafasını önüne eğip boşa koşan oyuncu istemiyom inş fatih hpcada istemiyodr :S
nerden seninki oluyormuş emre![]()
Fizik gücümü ? Ne diyosun kardeş sen ya . Elia güçlü felan değil .
Hızlı olduğundan düşmüyo fazla . Hollanda milli maçlarında çok izledim . Santosdan çok üstün değil .
Santos'da kalıp olmamasına bakmıcaksın . Messidede yok ama Khedira , Pepe , Ramos u birbirine yapıştırıyo .
bu işler bilekle olsa sadece.
elianın at gibi fiziğine gücüne ne diyeceksin?
adı ne diye sorayım tam olsun![]()
eliayı anlatırken aklıma dos santos geldi birden bal yapmayan arı demişlerdi ya adama... bu adamın çalımları çok iyi galiba ama skorer yanı çok yok yada hamburg da şu anlık gösteremedi kendini.
ama elianin karakter olarak cok zor biri oldugu söyleniyor, bilemiyorum, simarik diyorlar acayip
hamburg birtürlü takim olamadiki son yillarda, elia adam gibi takim olmus bir kadroda görmek lazim, o zaman skora olan katisi cok daha iyi olacagi kesin.
rachel bilsonsulanmak yok ama
![]()
adı ne diye sorayım tam olsun![]()
ufak tefek sevimli bir bayan.Magnum un yeni yüzü. Zor bir adam gercekten. Bolatelli kadar degil, ama bazen ariza cikarabilecek bir adam Elia. Ama Fatih Terim seviyor böyle tipleri nedense![]()