Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

bu işler bilekle olsa sadece.

elianın at gibi fiziğine gücüne ne diyeceksin?

Fizik gücümü ? Ne diyosun kardeş sen ya . Elia güçlü felan değil .

Hızlı olduğundan düşmüyo fazla . Hollanda milli maçlarında çok izledim . Santosdan çok üstün değil .

Santos'da kalıp olmamasına bakmıcaksın . Messidede yok ama Khedira , Pepe , Ramos u birbirine yapıştırıyo .

valla ben elianin en fazla 5-6 macini izlemisimdir, bazilarinda sonradan girmisti (milli maclar)

ama yinede elia derim, elia cunku calim konusunda eger rakibini karsisina aldiysa, onu yuzde 90% geciyor, oyun disi brakiyor onu. Ayrica cokta hizli.

gioyu bizdeyken bu yuzden elstirirdim ben, adam kendine güvenmedigi icin mi, bilemicegim artik ama rakibi karsinina alip, calim atmiyordu, hep yan pas, geri pas yapiyordu.

eliayı anlatırken aklıma dos santos geldi birden bal yapmayan arı demişlerdi ya adama... bu adamın çalımları çok iyi galiba ama skorer yanı çok yok yada hamburg da şu anlık gösteremedi kendini.

beyler elia atletizm kökenli eski 100 metrecilerden manisadaki yiğit gçkoğlan gibi.dos santos bu adama yetişemez bile

Fizik gücümü ? Ne diyosun kardeş sen ya . Elia güçlü felan değil .

Hızlı olduğundan düşmüyo fazla . Hollanda milli maçlarında çok izledim . Santosdan çok üstün değil .

Santos'da kalıp olmamasına bakmıcaksın . Messidede yok ama Khedira , Pepe , Ramos u birbirine yapıştırıyo .

fizik güç elia da yok diyorsan eyvallah kardeş

bu işler bilekle olsa sadece.

elianın at gibi fiziğine gücüne ne diyeceksin?

Abi benim bildiğim Elia öyle aman aman güçlü bir oyuncu değil.Santos tan daha güçlü olabilir ama bir Keita değil en azından.Ayrıca Santos oyunu daha iyi okuyan bir oyuncu bence.Paslarınında Elia'ya oranla daha iyi olduğunu düşünüyorum.Meksika milli maçlarında Santos'un ne kadar etkili oynadığını biliyoruz.Bizdeki performansı onun gerçek performansı değildi bence.Adam doğru düzgün maç yapmamıştı bize gelmeden önce.Bizde yavaş yavaş maç temposuna alıştıktan sonra dünya kupasında ne kadar etkili olduğunu gördük.

eliayı anlatırken aklıma dos santos geldi birden bal yapmayan arı demişlerdi ya adama... bu adamın çalımları çok iyi galiba ama skorer yanı çok yok yada hamburg da şu anlık gösteremedi kendini.

hamburg birtürlü takim olamadiki son yillarda, elia adam gibi takim olmus bir kadroda görmek lazim, o zaman skora olan katisi cok daha iyi olacagi kesin.

9 milyon euroya gitmis hamburga herif 3 yil önce, transfermarktta göre.

simdi 10 milyon veren, alir diyor hamburg

Zor bir adam gercekten. Bolatelli kadar degil, ama bazen ariza cikarabilecek bir adam Elia. Ama Fatih Terim seviyor böyle tipleri nedense :)

terimin üstesinden gelemiyecegi bir oyuncu yok .. bolatelli gelsin onuda adam eder

Santos'a 6 ay gibi az bi sürede görebildik ki bize gelmeden önce düzgün top oynamıyodu .

Bence Podolski , Arshavin gibi isimler alınamazda , Marlos , Riera , Benayoun gibi isimler alınıcağına Santos alınsın .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt