Uğur Arslan
Sarı Üye
- 20 Ağustos 2011
- 671
- 0
- 976
Cevap: Transfer Nöbeti
keske su gameiroyu alsakydık adam atıyor paso psgde
keske su gameiroyu alsakydık adam atıyor paso psgde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
nereye gitti.adam daha bugün pariste gol attı![]()
su anda en acil bölge sol aciga bile biri alinmamis, sen mevlut diyorsun hocam.
baros-elmander-kazim
Salman reis bari sen forvetler arasına kazım yazma yahu![]()
![]()
Benim dizilişim budur arkadaş !!
podolskinin geçen seneki performansını istisna olarak görüyorum.zira köln deki ilk sezonuda dikkatlerden kaçmasın
ha bize gelse bu orta sahamızla senede 10 tane atar o net.
ben o msjımda insanlar acayip beklentilerde.yahu bize kurtarıcı diye stancu falan geliyordu çok değil 6 ay önce.
volkan şen gelsin solda oynamasına hepimiz fittik.
bu garip hava ilk muslerada başladı.herkesde bi beğenmemezlik vardı ilk dedikodusu çıktığında.sonra o brezilyadan salak kaleci ismi düşünce birden beğenmeyenler musleracı oldu
şimdi elia ya falan kulp bulunuyor.herkes geçmişi çabuk unuttu.şu takıma elia falan lükstü 5-6 ay önce
kimsede yetinmeyi bilmek gibi bir olay yok.avrupada yoksun 8ci 7ci mi ne olmuşsun.
yok elia şöyle,yok forlan böyle,yok bize yardıran lazım maç alan şut asist yapan lazım ımm elia,podo hmm olmaz.
saçmalıyor insanlar
gerekirse, yani zor duruma düsersek, kart, sakatlik, oynar orda kazim.
kaldiki hoca kazim gole yakin oynamali, kazim ne kadar gole yakin ise, o kadar iyi demisti 2-3 hafta önce, yani 2 forvet sisteminde 2. forveti kazim secerse, sasirmam.
gerci biz 4-3-3 oyniyoruz ama neyse
![]()
7 yabancı olmuş![]()
![]()
![]()
Bu kadromda Elmander'in olduğu yeri kastediyorsun deme? evet bencede orası iyi kazım için...
Yaw kardeşim böle bi mantık olabilirmi bi geçen sene kötü sezon geçirdik ilginc transferler yaptık diye her gelene süper diyecek halimiz yok heralde
Ayrıca insanların beklentiye girme sebebi daha transfer dönemi acılmadan yıldız sözü verilmesi böle bişi sölenmese suan kimse yıldız beklemezdi takımındaki en iyi oyuncun olan ardayı satınca insanların yıldız beklentisi de daha da arttı.
![]()