Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

su anda en acil bölge sol aciga bile biri alinmamis, sen mevlut diyorsun hocam.

baros-elmander-kazim

Fatih Hoca Baros'u silmiş.. silmese bile Baros'tan hayır gelmeyeceği belli..eski halinden eser yok...

Elmander'e de bel bağlamaz....

İlk günden beri forvet de forvet demezdi..

Sol açığa zaten öyle yada böyle adam alacaklar..

bu arada hala psg'de

Salman reis bari sen forvetler arasına kazım yazma yahu :(

gerekirse, yani zor duruma düsersek, kart, sakatlik, oynar orda kazim.

kaldiki hoca kazim gole yakin oynamali, kazim ne kadar gole yakin ise, o kadar iyi demisti 2-3 hafta önce, yani 2 forvet sisteminde 2. forveti kazim secerse, sasirmam.

gerci biz 4-3-3 oyniyoruz ama neyse

206049_Galatasaray_SK.jpg

Benim dizilişim budur arkadaş !!

podolskinin geçen seneki performansını istisna olarak görüyorum.zira köln deki ilk sezonuda dikkatlerden kaçmasın

ha bize gelse bu orta sahamızla senede 10 tane atar o net.

ben o msjımda insanlar acayip beklentilerde.yahu bize kurtarıcı diye stancu falan geliyordu çok değil 6 ay önce.

volkan şen gelsin solda oynamasına hepimiz fittik.

bu garip hava ilk muslerada başladı.herkesde bi beğenmemezlik vardı ilk dedikodusu çıktığında.sonra o brezilyadan salak kaleci ismi düşünce birden beğenmeyenler musleracı oldu

şimdi elia ya falan kulp bulunuyor.herkes geçmişi çabuk unuttu.şu takıma elia falan lükstü 5-6 ay önce

kimsede yetinmeyi bilmek gibi bir olay yok.avrupada yoksun 8ci 7ci mi ne olmuşsun.

yok elia şöyle,yok forlan böyle,yok bize yardıran lazım maç alan şut asist yapan lazım ımm elia,podo hmm olmaz.

saçmalıyor insanlar

Yaw kardeşim böle bi mantık olabilirmi bi geçen sene kötü sezon geçirdik ilginc transferler yaptık diye her gelene süper diyecek halimiz yok heralde

Ayrıca insanların beklentiye girme sebebi daha transfer dönemi acılmadan yıldız sözü verilmesi böle bişi sölenmese suan kimse yıldız beklemezdi takımındaki en iyi oyuncun olan ardayı satınca insanların yıldız beklentisi de daha da arttı.

gerekirse, yani zor duruma düsersek, kart, sakatlik, oynar orda kazim.

kaldiki hoca kazim gole yakin oynamali, kazim ne kadar gole yakin ise, o kadar iyi demisti 2-3 hafta önce, yani 2 forvet sisteminde 2. forveti kazim secerse, sasirmam.

gerci biz 4-3-3 oyniyoruz ama neyse

206049_Galatasaray_SK.jpg

Bu kadromda Elmander'in olduğu yeri kastediyorsun deme? evet bencede orası iyi kazım için...

Muslera

Eboue - Ujfalusi - Servet - G.Süzen

Melo

Yekta - Selçuk

Kazım ----------------- Podolski

Forlan​

fatih hoca da pahalı oyuncu aldırmaktan mı korkuyor anlamıyorum ki hadi 2. gelişinde bi 30 milyon harcattı o takım iş yapamadı bork kendisi yüzünden katlandı diye korkuyorsa biri hocaya söylesin devir artık değişti o zamanlar şampiyon olanın kazandığı parayı artık 5 bitiren kaldırıyor diye

Yaw kardeşim böle bi mantık olabilirmi bi geçen sene kötü sezon geçirdik ilginc transferler yaptık diye her gelene süper diyecek halimiz yok heralde

Ayrıca insanların beklentiye girme sebebi daha transfer dönemi acılmadan yıldız sözü verilmesi böle bişi sölenmese suan kimse yıldız beklemezdi takımındaki en iyi oyuncun olan ardayı satınca insanların yıldız beklentisi de daha da arttı.

bende alacağız diyorum zaten yıldız.ancak bu eleştirme modu biraz aşırıya kaçıyor.herkese bir kulp bulunuyor.

bana mantıklı gelmiyor açıkçası

beyler kadro yapmayın nolur yahu lanet mi var ne var çözemedim her kadroya giren oyuncu yalan oldu

birtürlü kazimi ilk 11 icin yeterlu bulamiyorum, sorun bende mi, galiba bende, cunku herif oynadigi cogu macta skora katkita bulunuyor ama yinede her macin ardindan 90 dk ya baktigim zaman, daha cok sey beklerdim sonucu cikartiyorum kazimdan

yekta-melo-selçuk ortasahası çok defansif kalır..Daha ziyade 4-2-1-3 gibi bişey oynamalıyız ordaki 1 yok işte bizde..3ün sol açığı da yok evet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt