Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

engin baytar olabilir baskada adam yok zaten yekta hala yetersiz

ne engini ya, koy emre colagi gelistirsin kendini.. vucud calissin biseyler yapmisin..

bay man utd welbeckk 2 sene once adam incecik biseydi simdi adam bana Dwight Yorke hatirlatiyor. Kalite olarak onun kadar olmasada.. Vucut yapisi olarak.. adam buyumus..

iyi nöbetler ;-) dün giremedim kız bırakmadı var mı bir gelişme??

Yurdal usta, Ali Dürüst Fatih Terim'in ve diğer klüplerin başkanlarının dilinden çok iyi anlıyor. Adnan Öztürk fazla beyefendi kalıyor diğer 17 takımın ucube yöneticilerinin yanında. Ali Dürüst gibi biri lazım yönetime bence.

Ben de tam tersini düşünüyorum

Ali Dürüst bu lig ve bu ortamda fazla sessiz kalıyor.En basitinden Kulüpler birliği toplantısına katıldığında herşeye eyvallah deyip çıktı.Ertesi gün Ünal Aysal'ın "bu ateş sönmez" açıklaması geldi

Son Digi iftarına ise Adnan Öztürk katıldı ve her havlayana gereken cevabı verdi.Hatta 1-2 gün sonra TRT'ye bağlanıp yine sert açıklamalar yaptı

Ayrıca Bayram boyunca KAP kapalı sanırım

Yönetim bildirim zorunluluğu olmadığından daha rahat hareket edebilir

ne engini ya, koy emre colagi gelistirsin kendini.. vucud calissin biseyler yapmisin..

bay man utd welbeckk 2 sene once adam incecik biseydi simdi adam bana Dwight Yorke hatirlatiyor. Kalite olarak onun kadar olmasada.. Vucut yapisi olarak.. adam buyumus..

emre colaktan 1 halt olmaz buna emin ol :) zamanla goreceksin o cocugun vucudu felan gelismez her roportajında ole seyler soluyor ama ben 1 degisiklik goremiyorum hala :)

Keisuke Honda haberleri çıkmış yine sitelerde inşallah olur

Drogba harbi harbi kotu dusmus, gecmis olsun kobraya..

2 haftada anca toparlanir o dususle..

Hevesinizi kirmak istemem ama biz istatistiksel olarak persembe ve cuma transfer yapiyoruz :)

bugun bişeyler olur heralde artık dimi ?? acaba 1 oyuncu mu 2 oyuncu mu alacağız o da önemli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt