Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Onu yazdım az önce ben tek adam yazmış olamaz o sayfayı hazır şablon falan da değil baya baya oturup yazmışlar resmiydi şuyuydu buyuydu müthiş olmuş özellik kod işleriyle birazcık uğraştığım için hayran kaldım resmen...

Bayaa bayaa uğraştılar yahu, bir sürü siteden daha güzel olmuş. Çok hoşuma gitti benimde, hatta sporxle yarışır görsellikte benim düşünceme göre.

Bayaa bayaa uğraştılar yahu, bir sürü siteden daha güzel olmuş. Çok hoşuma gitti benimde, hatta sporxle yarışır görsellikte benim düşünceme göre.

Ya inanılmaz ben bir süre hazır şablona çalışıp bir tane tasarım yapmıştım hiç yayınlamadım tabi ama yani haftalarımı aldı resmen ki o da şablon üzerine bunun kadar da iyi olmamıştı şimdi baktım bunu yapmak çok daha fazla uğraştırmıştır..

saat 6 ben yatar beyler cumleten ii uykular ...

Keşke foto galerideki fotoğrafları marquee ile kaydırıp mous on kodu atasalardı üzerine gelince durur diğer zamanlarda akardı daha hafif ve daha basit olurdu onlar için görsel olarakta ğek bişey fark etmezdi sanki

sabah olduğuna göre ben yatsam iyi olucak. size günaydın bana iyi uykular :asd:

Burada saat 7.12 ya :D bende ufaktan yatsam mı yoksa öğleyi mi beklesemde akşama kadar yatsam arasında gidip geliyorum ama bakalım sana ii uykular renktaş :)

actım lululu lukas podolski sarkısını dinliyorum youtubeden sinerji yaratıyorum bakalım ise yarayacakmı :D

cok sükür son transfer haftasi artik ne olacaksa olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt