Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Tüm klüpler için geçerli, ama şunu unutuyorsunuz, ne kadar forma satılırsa, sponsor gelirleri o kadar artar :) Nike 7 milyon euro verdi anlaşma için. Satılan her formadan da belirli bir yüzde veriyor. Ayrıca forma üzerine reklam veren firmalar ne kadar forma satıldığına ve başarına bakar. Zaten sponsorlar olmasa sadece taraftarla ayakta durabilecek klüp çok az.. Türkiyede ise hiç yok.

benimde forma acısından 1 sanssızlıgım war en son aldıgım 3 formadan 2si ribery ve elanoydu 2side kötü cıktı aldıgıma pisman oldum en sonunda duz taraftar forması aldım simdi forma almayada korkuyorum muslerann almayı dusunuyorum ama alırsam oda kötü cıkacak die korkuyorum var 1 ugursuzluk :D

Bu sefer harbi yatıyorum bu sözü yazıp misyonumu tamamladım sanırım uykum geldi öğlen uyanabilirsem artık traş olacağım malum Bayram geliyor :D

benimde forma acısından 1 sanssızlıgım war en son aldıgım 3 formadan 2si ribery ve elanoydu 2side kansız cıktı aldıgıma pisman oldum en sonunda duz taraftar forması aldım simdi forma almayada korkuyorum muslerann almayı dusunuyorum ama alırsam oda kansız cıkacak die korkuyorum var 1 ugursuzluk :D

aman birader boşver alma :D isim yazdırma ya da :asd:

O zaman siz mümkünse bir tane Aydın bir tane Mustafa SARP bir tane de Hakan BALTA forması alın :D :D

Ricardo Carvalho

FC Alverca - FC Porto : Bonservissiz

FCPorto - FC Chelsea : 30.000.000

Jose Bosingwa

Boavista - FC Porto : Bonservissiz

FC Porto - FC Chelsea : 20.500.000

Maniche

Benfica Lissabon - FC Porto : Bonservissiz

FC Porto - Dinamo Moskova : 16.000.000

Pepe

CS Maritimo Funchal - FC Porto : 2.000.000

FC Porto - Real Madrid : 30.000.000

Paulo Ferreira

Vitria Setbal FC - FC Porto : 2.000.000

FC Porto - FC Chelsea : 20.000.000

Carlos Alberto

Fluminense Football Club - FC Porto : 2.500.000

FC Porto - Sport Club Corinthians Paulista : 10.000.000

Aly Cissokho

Vitória Setúbal FC-FC Porto : 300.000 €

FC Porto- Olympique Lyon :15.000.000 €

Lisandro Lopez

Racing Club de Avellaneda-FC Porto : 6.750.000

FC Porto-Olympique Lyon : 24.000.000 €

Anderson

Gremio Foot-Ball Porto Alegre - FC Porto : 5.000.000

FC Porto - Manchester United : 31.500.000

Quaresma

FC Barcelona - FC Porto : 6.000.000

FC Porto - Inter Mailand : 24.600.000

Deco

SC Salgueiros - FC Porto : 8.000.000

FC Porto - FC Barcelona : 21.000.000

Falcao

River Plate-FC Porto :5.000.000

FC Porto-Atletico Madrid :47.000.000

Cidden

inanilmaz bi scouting ya inanilmaz

benimde forma acısından 1 sanssızlıgım war en son aldıgım 3 formadan 2si ribery ve elanoydu 2side kötü cıktı aldıgıma pisman oldum en sonunda duz taraftar forması aldım simdi forma almayada korkuyorum muslerann almayı dusunuyorum ama alırsam oda kötü cıkacak die korkuyorum var 1 ugursuzluk :D

Bende mercan forma aldığım zamana kadar Galatasaray iyiydi, aldım formayı, pek çok maçta yenildik, sonra giydiğim ve izlediğim maçların hepsinde yenildik. Misal, Feneri 1-0 yeniyorduk, dedim ben formayı giyecem, hem laneti kırarım dedim. Formayı giydim geldim, geldiğim dakika 1-1 oldu :o sonra 2-1 yenildik :p

Bende mercan forma aldığım zamana kadar Galatasaray iyiydi, aldım formayı, pek çok maçta yenildik, sonra giydiğim ve izlediğim maçların hepsinde yenildik. Misal, Feneri 1-0 yeniyorduk, dedim ben formayı giyecem, hem laneti kırarım dedim. Formayı giydim geldim, geldiğim dakika 1-1 oldu :o sonra 2-1 yenildik :p

Bizdede annem ne zaman dakika 90 bile olsa maç izlerken odaya gelip otursa tak tak yiyoruz 2-3 gol yeniliyoruz arakdaş yok böyle bir totem Fener maçlarını açıp çağırsaydım keşke annemi tüh.. :D

Ricardo Carvalho

FC Alverca - FC Porto : Bonservissiz

FCPorto - FC Chelsea : 30.000.000

Jose Bosingwa

Boavista - FC Porto : Bonservissiz

FC Porto - FC Chelsea : 20.500.000

Maniche

Benfica Lissabon - FC Porto : Bonservissiz

FC Porto - Dinamo Moskova : 16.000.000

Pepe

CS Maritimo Funchal - FC Porto : 2.000.000

FC Porto - Real Madrid : 30.000.000

Paulo Ferreira

Vitria Setbal FC - FC Porto : 2.000.000

FC Porto - FC Chelsea : 20.000.000

Carlos Alberto

Fluminense Football Club - FC Porto : 2.500.000

FC Porto - Sport Club Corinthians Paulista : 10.000.000

Aly Cissokho

Vitória Setúbal FC-FC Porto : 300.000 €

FC Porto- Olympique Lyon :15.000.000 €

Lisandro Lopez

Racing Club de Avellaneda-FC Porto : 6.750.000

FC Porto-Olympique Lyon : 24.000.000 €

Anderson

Gremio Foot-Ball Porto Alegre - FC Porto : 5.000.000

FC Porto - Manchester United : 31.500.000

Quaresma

FC Barcelona - FC Porto : 6.000.000

FC Porto - Inter Mailand : 24.600.000

Deco

SC Salgueiros - FC Porto : 8.000.000

FC Porto - FC Barcelona : 21.000.000

Falcao

River Plate-FC Porto :5.000.000

FC Porto-Atletico Madrid :47.000.000

Cidden

inanilmaz bi scouting ya inanilmaz

Gecenler biri telefonlarini dinlemek lazim diye yazmisti. :D

Iki tane daha buyuk degerleri var Mourinho ve Villas Boas ,sadece topcu degil td de cikariolar adamlar :S

:D var 1 *******lik bizde :D biz en iisi forma almayalım diger urunlere yonelelim :D

Dostlar portalımızı nasıl buldunuz bu arada? Büyük emek harcadı arkadaşlar, baktınız mı hiç?

Dostlar portalımızı nasıl buldunuz bu arada? Büyük emek harcadı arkadaşlar, baktınız mı hiç?

Onu yazdım az önce ben tek adam yazmış olamaz o sayfayı hazır şablon falan da değil baya baya oturup yazmışlar resmiydi şuyuydu buyuydu müthiş olmuş özellik kod işleriyle birazcık uğraştığım için hayran kaldım resmen...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt