Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

GSCimbom portalı kaç kişi yazdınız ya tek adamın ömrünü yer o ama mükemmel kodlanmış çok hoşuma gitti ellerinize sağlık fevkaladenin fevkinde olmuş resmen :)

Hacı adam hırs yapmış şutunuda geliştirir bak sezon sonu deriz bu bizim arda mı diye adam sakatlandı oynayamaz dediler 15 gün oynayamaz dediler bi haftada mucize oldu iyileşti hemde kilo vererek döndü. Ayrıca adama sövüldü falan diyonuz da ben mi sövdüm arkadaş sen koca yarım sezonu hala iyileşmedim diye geçir bir kilo bile vereme ardından hesapta olmadan birden gitcem diyip bütün planları alt üst et ohh ne ala rıdvan acun ve emre abisi klavuzluk ederse sonuç bu olur tabiki. Yönetici olsam yarın sabah ardanın maç videosunu alt yapı dahil bütün takıma izletirdim bil hassa gençlere eğer kendinizi geliştirmeyecek, fazla klosu olanlar zayıflamaycak cılız olanlar vucudunu geliştirmeyecek, ben Galatasarayda oynuyom hacı tamam artık yatarım diye düşünecek olan varsa transfer sezonu bitmeden gidebilir serbesttir diye bir ültimatom geçerdim geçilmesi gerekir de

Valla ben ardayı cok severim ama haklısın gercekten 10 numara ve kaptanlıgı aldı bi havalara girdi o genc dinamik neseli arda gitti sanki futbol hayatının sonunda olan totti gibi bir oyuncu geldi birden bi insan bu kadar yavaslarmı hantallasırmı ciddileşirmi anlamadım gitti

Kewell cok dogru bişi sölemişti kaptan olmanız espri yapamıyacagınız anlamına gelmez yada ciddi olmanız gerektigi anlamına da gelmez dedi arda eskiden cok neseliydi espriler yapardı falan dedi kewell ı sırf konusmalarından dolayı severdim karekteri 10 numara adamdı

harbi bi formanın yüzde kaçı bize kalıyor

Arkadas sen .senin farkindaliginla o armayla tanistin ya 17 yasinda yazio orada ,google nin nasa kayitlari bile dijital ortamda silinmeye baslarken sendeki neyin hafizasida o armaya askin dogdu,yani o arma aski nerden olustu,bi baktin aha bu mu dedin yani?

Bende Galatasaray ismi diger branslarda oyle pek hissedilmiyo yalan yok ,futbol dedin mi akan su duruyor.Ama bu seni basketbol heyacani beni basketbolada merak sardirdi.E bunca yildir o arma onlarda yokmuydu .

Simdi bana kalkip o sen sin ben ,benim deme.

Arda Galatsarayda iken sukur ki bu armaya yakisan biri diyordudk dimi.Bitti o onun kendi secimiydi ,guzel olanlari guzel zamnlarinda ,guzel bir ani olarak birakin.Futbol ahaytin anlami degil ,hayatin bir parcasi.

Ben kendimi bildim bileli o armayı seviyorum Basketbolda alt yapıda oynayacaktım bile Galatasarayda ama olmadı şansım yaver gitmedi.Yeteneğim yetişmedi :) Ardaya ben devre arasından itibaren hatta sene başından itibaren bu tavırdayım bu benim görüşüm bizde Galatasaraylılık aile geleneğidir.Genetiktir alışkanlıktır.O açıdan farklıyım.Çoğu taraftardan ben Galatasarayı Basketbol veFutbol olarak takip ediyorum sadece diğer branşları önemsemiyorum ve benim için önemli olan armadır.Ve o armaya yakışan futbolcudur.Arda konusunda yanılmışız.Yapacak birşey yok.

Aslinda Ronaldo ismiyle satilan her forma icin kulubun kasasina 90 euro’dan 32 euro giriyor. Fiyatin diger kismi adidas’ a kaliyor. Eger isimsiz Real formasi satilirsa, o formadan sadece 17 euro Real’ e gidiyor. Aslinda bu paralarla bile goruntu hic fena degil.

soyle bi zimbirti var ama anlasmayla alakali olabilir.

bekle bekle sıkıldım walla yine son periyoda bırakacaklar transferi bu zamana kdar transfer olmadıysa yarın olmayacagı kesin cunku yarın borsaya bildirsek en az 2 gun sonra belli oluyor transferler yaklasık 3 gun daha beklicez ole gozukuo :(

Yarın bir transfer açıklanırsa bu Podolski olur diğerleri görüşmeler başlanmıştır diye belirtilir.. Herkese iyi sabahlar bende yatıyorum sıktı bu bekleyiş uykusuz kalmaya değecek bir durum yok zaten transfer yine son 10 dakikaya bırakıldı Galatasarayda trnasfer bitmez...

Ben kendimi bildim bileli o armayı seviyorum Basketbolda alt yapıda oynayacaktım bile Galatasarayda ama olmadı şansım yaver gitmedi.Yeteneğim yetişmedi :) Ardaya ben devre arasından itibaren hatta sene başından itibaren bu tavırdayım bu benim görüşüm bizde Galatasaraylılık aile geleneğidir.Genetiktir alışkanlıktır.O açıdan farklıyım.Çoğu taraftardan ben Galatasarayı Basketbol veFutbol olarak takip ediyorum sadece diğer branşları önemsemiyorum ve benim için önemli olan armadır.Ve o armaya yakışan futbolcudur.Arda konusunda yanılmışız.Yapacak birşey yok.

Bir tercih yapilirken goz onune alinan-alinmasi gereken degerleri vardir.Buna bakarsin.

Sana hatice isimli bir kiz diyoruz.Sende evet bu kiz bu isim diyorsun.Kizin sahip oldugu degerleri gormene gerek yok mu ?

Bana mantikli gelmiyor.

Demek istedigimi anlatiyorumdur insallah.

Az bir miktar usta, 100 liralık formadan 10-15 tl gibi bir miktar kalıyor. Yanlış hatırlamıyorsam, Nike ile sözleşmeyi bilmiyorum ama Adidasla öyleydi.

Yarın bir transfer açıklanırsa bu Podolski olur diğerleri görüşmeler başlanmıştır diye belirtilir.. Herkese iyi sabahlar bende yatıyorum sıktı bu bekleyiş uykusuz kalmaya değecek bir durum yok zaten transfer yine son 10 dakikaya bırakıldı Galatasarayda trnasfer bitmez...

saol renktaş ii uykular kafana takma boşver gelir elvet 1leri napalım ama benm icimden 1 his yine abuk sabuk adamlar gelecek dior ins dogru cıkmaz :)

Asl olan arma ,transferi salla :D

Sana bi takintim yok kardes ,yalnis anlama gece gece yazacak bi konu kalmadi :D

haldun üstünel olsaydı keske gece yatardık sabah 1 uyanırdık bomba patlamıs :D

soyle bi zimbirti var ama anlasmayla alakali olabilir.

hacı taraftarı forma almak yerine direkt olarak o parayı klube bağışlamaya mı teşvik etsek yahu bide bu satışlar için klüp kasaya giren para için vergi ödüyor forma almanın klübe getirisi yüzde 10 lara kadar düşüyodur, yok yahu en güzeli hesap açmak isteyen klübe para yatırsın demek hacı ne forma ne başka bişe ha forma almayacakmıyız alcağız tabiki ama şimdi forma alamayan adamın içi gidiyor ulan forma alamıyorum klübe katkım yok diye hiç zorlanmasın klubün kazancı 10 liraymış hacı açsınlar hesap bak millet 20şer lira gönderip iki yılda formadan kazanılan parayı bi haftada çıkarmıyon mu. Yalnız hani bazı klupler de forma gelirlerinden tavan yapıyolar güya sezonda 20 milyon eurolar falan 10 liradan 5milyon forma satılmalı ki 20 milyon toplanılsın ahh ahh hep yalan hep hurda sonra da milleti kandırıyorlar forma satışından zengin olduk diye

"onların zenginliği ne f.ium zenginliği ne kupa zenginliği onların zenginliği adı konamayan gelirlerin zenginliğiymiş..."

hacı taraftarı forma almak yerine direkt olarak o parayı klube bağışlamaya mı teşvik etsek yahu bide bu satışlar için klüp kasaya giren para için vergi ödüyor forma almanın klübe getirisi yüzde 10 lara kadar düşüyodur, yok yahu en güzeli hesap açmak isteyen klübe para yatırsın demek hacı ne forma ne başka bişe ha forma almayacakmıyız alcağız tabiki ama şimdi forma alamayan adamın içi gidiyor ulan forma alamıyorum klübe katkım yok diye hiç zorlanmasın klubün kazancı 10 liraymış hacı açsınlar hesap bak millet 20şer lira gönderip iki yılda formadan kazanılan parayı bi haftada çıkarmıyon mu. Yalnız hani bazı klupler de forma gelirlerinden tavan yapıyolar güya sezonda 20 milyon eurolar falan 10 liradan 5milyon forma satılmalı ki 20 milyon toplanılsın ahh ahh hep yalan hep hurda sonra da milleti kandırıyorlar forma satışından zengin olduk diye

"onların zenginliği ne f.ium zenginliği ne kupa zenginliği onların zenginliği adı konamayan gelirlerin zenginliğiymiş..."

O dedgin proje isim degerinde zedeleme yapar.Bagismantigi tasir.Para istemeninde de bir adeti var yani :D

Ote yandan David Beckham in mesela forma geliri 250 milyondan fazla deniliyordu zira Ronoldo nunda yillik geliri 30 milyon € deniyor (kar).Burda Ronoldo"yu alirken ki aldiklari borcun Bankia bankasi iki tane bankanin ortak actigi bir kredi bankasi oluyor.Oradan aldiklari kredi ile almislardi.Ve forma hgelirini ipotek ettirdiler odeme kosulu olarak.75 milyon € cekildi sanirsam ipotekedilense forma geliri demekki bir gelir soz konusu.Ama kimin formasi oldugu onemli demekki.

(iki kere oku baya karisik yazdim :D )

tüm kulüler için mi geçerli bu, yoksa GSstorelar için mi :(

Tüm klüpler için geçerli, ama şunu unutuyorsunuz, ne kadar forma satılırsa, sponsor gelirleri o kadar artar :) Nike 7 milyon euro verdi anlaşma için. Satılan her formadan da belirli bir yüzde veriyor. Ayrıca forma üzerine reklam veren firmalar ne kadar forma satıldığına ve başarına bakar. Zaten sponsorlar olmasa sadece taraftarla ayakta durabilecek klüp çok az.. Türkiyede ise hiç yok.

"Sarı-Kırmızılı renklere küçükten beri hayrandım. Galatasaray İzmir'e geldiğinde okuldan kaçar, maça giderdim. Bence Galatasaraylılık din gibi, mezhep gibi yerleşmiş, köklü bir inançtır. Galatasaray'ı işte bunun için tercih eder ve Galatasaraylılığımla her zaman gurur duyarım" Metin Oktay Uyku tutmadı da şunu yazayım dedim. :D

"Sarı-Kırmızılı renklere küçükten beri hayrandım. Galatasaray İzmir'e geldiğinde okuldan kaçar, maça giderdim. Bence Galatasaraylılık din gibi, mezhep gibi yerleşmiş, köklü bir inançtır. Galatasaray'ı işte bunun için tercih eder ve Galatasaraylılığımla her zaman gurur duyarım" Metin Oktay Uyku tutmadı da şunu yazayım dedim. :D

Begendim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt