Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Soldan yardıran, set hücumunda adam eksilten, verkaça giren, çalım atan, orta yapan, şut atan kanat oyuncusu istiyorum.

Gerektiğinde çalım atan, pres yapan, şut atan, kafa golü atan, fırsatçı golcü istiyorum.

bence forvete begenmesemde mevlutu almalıyız..barosu 6 ya sat mevlutu 8 e al..2M

diego kirala 1.5M

podolski al 10M

..............muslera.............

eboue ujfalusi servet çağlar

...........melo selçuk...........

......kazım diego podolski....

.............mevlüt................

mevlüt yerine ereni tercih ederim ama alabilicegimizi sanmıyorum..

Yönetimimiz bizim ve takımın menfaatleri için en hayırlısını alacaktır , buna inancım tam :)

"Podolski mi iyi, Elia mı?"'dan önce hangi oyuncu bize daha çok gerekli ona bakmak lazım. Bizim sorunumuz gol atamamak veya bitiriclik değil, pozisyona giremiyoruz. Podolski saf kan kanat değil, gelseydi eğer forvete yakın ikinci forvet, sol forvet gibi oynayacaktı muhtemelen. Elia bence bize daha gerekli tipte bir oyuncu, topu ileriye rahatça taşıyabilecek, bireysel olarak daha güçlü, daha yaratıcı... İkisi çok çok farklı tipte oyuncular, zevk meselesi tabii ki ama ondan önce de bence ihtiyaç meselesi. Neyse sonuç olarak ikisi de gelmeyecek, çok fazla tartışmaya gerek yok. :)

Şuana kadar yapılan yabancı transferlere bakınca benim için ferah nedense.Bu yönetim kalibresi düşük yabancı getirmez gibime geliyor.

Sneijder ayrilmak istiyor, bastir parayi al.. 40 miylonsa 40 milyon.. stada gelecek olan taraftar + forma + reklam gelirleriyle.. bu transferin 30 milyonunu cikarirsin.. rahat cikarirsin.. hele hele forma satisiyla.. hele Arena full doldumu tamam iste..

hersene 5 tane ise yaramaz oyuncu aliyoruz, sene sonu tazminatiyla yolluyoruz.. bitane al baba al

iyi nöbetler son gelişmeler neler?

[video=youtube;jiTIzP1hSI4]https://www.youtube.com/watch?v=jiTIzP1hSI4&hd=1[/video]

Lucas Podolski :yenieek:

bu adama 10-15 € vermicezde kime vercez bizde 3 sene oynasa bile 19-20 ye satarız arap klüplerine anziye malagaya satarız.Hem forma ve kombineden cıkartır parasını KOP GEL BE POLDIIIIIIIIIII10

yönetim transfer yapmasadacok eleştirmesin kimse.mali yapı ortada..9 tane adam almışız...hala takım eksik...bunun sorumlusu bu yönetim değil..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt