Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Daha dün juventus sol kanat icin bir oyuncu almadimi? eliayi ne yapacak ki?

yönetim isi son güne birakiyorki heralde anlasti oyuncularin parasi düssün diye, elde kalan mali ucusa satma misali

evet dağılabiliriz...

@kazimavci

Kazim Avci

Elia nin menajeri: "Juventusla pazarlık içindeyiz, çarşambaya kadar sonuçlanmasını bekliyorum"

Berk_NZR Berk Neziroglulari

Günaydın. Çok güzel haberlerle güne başlamak mükemmel birsey. En geç Çarşamba veya perşembe bu haberi açıklayacağım.

al iste diego ya! sacmaliga bak, adami satmak istiyor wolfsburg, alan da yok, kirala falan opsiyonlu iste, sezon sonu verirsin 8 milyon euro olur biter... cok zor du sanki..

Kazim Avci

Elia nin menajeri: "Juventusla pazarlık içindeyiz, çarşambaya kadar sonuçlanmasını bekliyorum"

Twitter

Sneijder ayrilmak istiyor, bastir parayi al.. 40 miylonsa 40 milyon.. stada gelecek olan taraftar + forma + reklam gelirleriyle.. bu transferin 30 milyonunu cikarirsin.. rahat cikarirsin.. hele hele forma satisiyla.. hele Arena full doldumu tamam iste..

hersene 5 tane ise yaramaz oyuncu aliyoruz, sene sonu tazminatiyla yolluyoruz.. bitane al baba al

Hee,oldu..

yönetim transfer yapmasadacok eleştirmesin kimse.mali yapı ortada..9 tane adam almışız...hala takım eksik...bunun sorumlusu bu yönetim değil..

Yönetimden transfer için çıkan paranın 3-5 Milyon olduğunu göz önünde bulundurursak (Arda'nın satışı vs) daha fazla transfer yapmaları en doğal isteğimiz.

Şuana kadar yapılan yabancı transferlere bakınca benim için ferah nedense.Bu yönetim kalibresi düşük yabancı getirmez gibime geliyor.

Aynen katılıyorum. Şu an da en vasat yabancı transferi gibi gözüken Elmander bile Bolton'un ilk 11'in de sürekli oynayan bir isimdi. Biz de ise büyük ihtimalle yedek kalacak.

Salman nerde yahu? Sayfalardir adini görmüyorum. Ceza mi aldi? :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt