Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Abi şu Riva'sıydı Kıbrıs' idi bi şekilde hotel mi yaparlar bir şeyler mi yapsalar da artık klüp arap milyardelerine ihtiyaç kalmadan para yüzü görse kim engelliyor ya da neyi bekliyoruz meraklardayım şu projeler bi bitmedi arkadaş...

Abi şu Riva'sıydı Kıbrıs' idi bi şekilde hotel mi yaparlar bir şeyler mi yapsalar da artık klüp arap milyardelerine ihtiyaç kalmadan para yüzü görse kim engelliyor ya da neyi bekliyoruz meraklardayım şu projeler bi bitmedi arkadaş...

vay gıbrısta bizim arazimi var yahu

ibrahimseten ibrahim seten

üaysal'dan "armudun sapı üzümün çöpü" diyenlere "yeteeer" diye bağırıp, son dakikada spektaküler bir transfer hareketi yapmasını bekliyorum

Sırf kendi yorumlarını yazıyor bu eleman..Kimseden haber aldığı falan yok..Bunların alayı palavracı..

Ne olacak bütün taraftarı aptal yerine koyuyorlar...

Yeterr diyecek adam şimdiye kadar derdi...Hayır podolskiye getirsende süper olamayacaksın ki..O jadar eksiğin var..Ki bunu bile alamıyorsunuz..Arda gitmeden 2 tane kaliteli adam alınacaktı..Şiimdi elindeki en değerli türk oyuncusu iyi bir paraya gitti..Hala para sıkıntısından söz ediliyor..

Soruyorum Ünal Aysal neden başkan seçildi..ey Ali Dürüst sen ne işe yararsın..Nerede verilen sözler..Yeter yahu..

Bu genel kuruldan bir halt olmayacağı anlaşıldı..Kim gelirse gelsin hepsi reklam peşinde koltuk sevdalısı..Galatasaray kimsenin umrunda değil..

Muslera daha 3 maç yapmadı ilah yapıldı..Aldığı parayı ve bonservisini ne kadar hak eder henüz hiç kimse bilmiyor..iki tane yop çıkardı diye süpermen oldu..Evet belkide gerçekten helal olsun hakediyor dedirtirecek fakat şu an için heniz çok erken..

Melo kiralık ve bence anormal bir yıllık ve senelikl maliyetiyle geldi..

Ulfaluji gereksiz trabsfer..Heleki Ebueyi alacaksan çok anlamsız trabsfer..

Eboue her yönden müthiş trabsfer..

Elmander fırsat transferi.. fakat yabancı forvet alacaksan ya baroşu yollayacaksın yada ekmanderi almayacaksın..

Ceyhun,Engin ve yiğit gibi transferlerle kadro şişirme Glatasarayı sıradanlaştırma işlemi devam edecektir..

Selçuk yılın transferi..

Görüldüğü gibi hala yapılan 2,3 olumlu transfere kanıp bu iş bilmez yöneticileri ilah yapıyoruz..Aynısı Adnan Polatta yaptığımız gibi..

Benim bir taraftar olarak tek isteğim yerli transfer olarak en iyilerinin alınması bu takımı daha fazla sıradanlaştırmamak..Çünkü ben Glatasarayım)alamıyorsanda hiç almasınlar altyapıdan koy oynasınlar..

tranferde ve idari yönetimde yapılan doğrular yanlışlardan fazla olsun..Artık yeter..İşbilmez yöneticilerden gına geldi..Sözde Galatasaraylı yöneticilerden gına geldi..

yani mümkünse bir kerede 10 trabsferden 2 si kötü çıksın veya yanlış olsun...4/10 olmasın..

vay gıbrısta bizim arazimi var yahu

Valla sıkı ve az çok tanıdığı olan GS'li bir abimiz ile konuşurken bi Kıbrıs projesinden bahsetti demek ki varmış diye düşündüm ama detaylarını bilmem bilen varsa aydınlatsa pek güzel olur. Ayrıca Kıbrıs çok saçma bi yer toprağa sahip olmak kolay aslında yoksa bile el atsak süper olur mesela şöyle ki bir araziyi almaya kalktığınızda 300 bin dolar ise bunu yıllık 10 bin dolara kiralıyorsunuz ve 5 yıl sürdürürseniz bu sistemi o toprak artık sizin oluyor belki bu felsefe üzerinden gidilmiştir :)

Şeref Aydın, Benayoun transfer edilmeyecek demişti, rahatım o yüzden.

Benayoun'u alacaksak Fred'i de almamız lazım. İleri üçlünün ortasında iyi bir bitirici olmadan ne Benayoun ne de Kazım fırsat bulabilir.

İnşallah yanılırım ama görünüşe bakılırsa zor gol atan bir takım olacaz.

Sırf kendi yorumlarını yazıyor bu eleman..Kimseden haber aldığı falan yok..Bunların alayı palavracı..

Ne olacak bütün taraftarı aptal yerine koyuyorlar...

Yeterr diyecek adam şimdiye kadar derdi...Hayır podolskiye getirsende süper olamayacaksın ki..O jadar eksiğin var..Ki bunu bile alamıyorsunuz..Arda gitmeden 2 tane kaliteli adam alınacaktı..Şiimdi elindeki en değerli türk oyuncusu iyi bir paraya gitti..Hala para sıkıntısından söz ediliyor..

Soruyorum Ünal Aysal neden başkan seçildi..ey Ali Dürüst sen ne işe yararsın..Nerede verilen sözler..Yeter yahu..

Bu genel kuruldan bir halt olmayacağı anlaşıldı..Kim gelirse gelsin hepsi reklam peşinde koltuk sevdalısı..Galatasaray kimsenin umrunda değil..

Muslera daha 3 maç yapmadı ilah yapıldı..Aldığı parayı ve bonservisini ne kadar hak eder henüz hiç kimse bilmiyor..iki tane yop çıkardı diye süpermen oldu..Evet belkide gerçekten helal olsun hakediyor dedirtirecek fakat şu an için heniz çok erken..

Melo kiralık ve bence anormal bir yıllık ve senelikl maliyetiyle geldi..

Ulfaluji gereksiz trabsfer..Heleki Ebueyi alacaksan çok anlamsız trabsfer..

Eboue her yönden müthiş trabsfer..

Elmander fırsat transferi.. fakat yabancı forvet alacaksan ya baroşu yollayacaksın yada ekmanderi almayacaksın..

Ceyhun,Engin ve yiğit gibi transferlerle kadro şişirme Glatasarayı sıradanlaştırma işlemi devam edecektir..

Selçuk yılın transferi..

Görüldüğü gibi hala yapılan 2,3 olumlu transfere kanıp bu iş bilmez yöneticileri ilah yapıyoruz..Aynısı Adnan Polatta yaptığımız gibi..

Benim bir taraftar olarak tek isteğim yerli transfer olarak en iyilerinin alınması bu takımı daha fazla sıradanlaştırmamak..Çünkü ben Glatasarayım)alamıyorsanda hiç almasınlar altyapıdan koy oynasınlar..

tranferde ve idari yönetimde yapılan doğrular yanlışlardan fazla olsun..Artık yeter..İşbilmez yöneticilerden gına geldi..Sözde Galatasaraylı yöneticilerden gına geldi..

yani mümkünse bir kerede 10 trabsferden 2 si kötü çıksın veya yanlış olsun...4/10 olmasın..

Çok güzel hemen hepsine katılıyorum iyi yazmışsın ama Melo konusunda yönetime haksızlık ediyorsun fiyat fazla olabilir ama 2 yıllık kiraladık o adamı ve kiralama dönemi bittiğinde 30 yaşını görecek çok cuzi bir rakama alabiliriz yani Melo'yu kiralık düşünmek yerine artık bizim oyuncumuz gözüyle bakmak daha doğru olur.

Stancu gibi bir adam geleceğine Riera ya da Benayoun gelsin.Niye boşuna kasıyorsunuz ki? Bu saatten sonra alternatif fazla kalmadı

Şeref Aydın, Benayoun transfer edilmeyecek demişti, rahatım o yüzden.

Şeref ile konusmak zor tatilde ve internete telden bağlanıyor düşüyor.. Dun konustum ama 2 dakika sonra düşkü hattan . Bu arada benayoun olabilir sağlık raporları temiz.. Gelirse şasırmayın...

bizim yönetim hedef şaşirtiyor.podolskinin fiyatini inidirmeye calişiyorlar.eboue yilin transferidir.muslerayada iki top çikartti diyorsaniz copa amerikayi izleyin...urfali dayimizda joker gibi hirsli,heryerde oynar.mustafa sarp kim ceyhun kim.ki bu çocuk sözleşme yenilemedi diye oynatmadi senol hoca.yigit iyi bir kanat oyuncusu.melo icin sadece sunu diyorum madrid macini izlemiş olmam bile yeter.ve opsiyonu da bizde istedigimiz zaman alacagiz.ardanin gec gitmesi bizim planlarimizi alt üst etti.gitmeseydi bir forvet ve sol bekle kapatabilirdik transferi.neyse saglicakla kalinn..

Şeref ile konusmak zor tatilde ve internete telden bağlanıyor düşüyor.. Dun konustum ama 2 dakika sonra düşkü hattan . Bu arada benayoun olabilir sağlık raporları temiz.. Gelirse şasırmayın...

gelsin . riera benayoun yada marlos benayoun

Stancu gibi bir adam geleceğine Riera ya da Benayoun gelsin.Niye boşuna kasıyorsunuz ki? Bu saatten sonra alternatif fazla kalmadı

Ben Rierayı isterim umarım gerçekleşir.Soldan 10 numara gibi çok iş yapar.Kritik maçlarda kilit açacak tarz bir isim.

Benayoun alınmaz gibime geliyor. Hatta alınmamalıdır. Eğer alırlarsa çıldırırım sinirden zaten. Sen bütün laflarını yutmuş oluyorsun arkadaş. Dün de dediğim gibi toplu mail falan atalım Benayoun'dan vazgeçilsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt