Cevap: Transfer Nöbeti
ibrahimseten ibrahim seten
üaysal'dan "armudun sapı üzümün çöpü" diyenlere "yeteeer" diye bağırıp, son dakikada spektaküler bir transfer hareketi yapmasını bekliyorum
Sırf kendi yorumlarını yazıyor bu eleman..Kimseden haber aldığı falan yok..Bunların alayı palavracı..
Ne olacak bütün taraftarı aptal yerine koyuyorlar...
Yeterr diyecek adam şimdiye kadar derdi...Hayır podolskiye getirsende süper olamayacaksın ki..O jadar eksiğin var..Ki bunu bile alamıyorsunuz..Arda gitmeden 2 tane kaliteli adam alınacaktı..Şiimdi elindeki en değerli türk oyuncusu iyi bir paraya gitti..Hala para sıkıntısından söz ediliyor..
Soruyorum Ünal Aysal neden başkan seçildi..ey Ali Dürüst sen ne işe yararsın..Nerede verilen sözler..Yeter yahu..
Bu genel kuruldan bir halt olmayacağı anlaşıldı..Kim gelirse gelsin hepsi reklam peşinde koltuk sevdalısı..Galatasaray kimsenin umrunda değil..
Muslera daha 3 maç yapmadı ilah yapıldı..Aldığı parayı ve bonservisini ne kadar hak eder henüz hiç kimse bilmiyor..iki tane yop çıkardı diye süpermen oldu..Evet belkide gerçekten helal olsun hakediyor dedirtirecek fakat şu an için heniz çok erken..
Melo kiralık ve bence anormal bir yıllık ve senelikl maliyetiyle geldi..
Ulfaluji gereksiz trabsfer..Heleki Ebueyi alacaksan çok anlamsız trabsfer..
Eboue her yönden müthiş trabsfer..
Elmander fırsat transferi.. fakat yabancı forvet alacaksan ya baroşu yollayacaksın yada ekmanderi almayacaksın..
Ceyhun,Engin ve yiğit gibi transferlerle kadro şişirme Glatasarayı sıradanlaştırma işlemi devam edecektir..
Selçuk yılın transferi..
Görüldüğü gibi hala yapılan 2,3 olumlu transfere kanıp bu iş bilmez yöneticileri ilah yapıyoruz..Aynısı Adnan Polatta yaptığımız gibi..
Benim bir taraftar olarak tek isteğim yerli transfer olarak en iyilerinin alınması bu takımı daha fazla sıradanlaştırmamak..Çünkü ben Glatasarayım)alamıyorsanda hiç almasınlar altyapıdan koy oynasınlar..
tranferde ve idari yönetimde yapılan doğrular yanlışlardan fazla olsun..Artık yeter..İşbilmez yöneticilerden gına geldi..Sözde Galatasaraylı yöneticilerden gına geldi..
yani mümkünse bir kerede 10 trabsferden 2 si kötü çıksın veya yanlış olsun...4/10 olmasın..