Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bu cümleleri Chelsea'nin 10 numarası Yossi Benayoun için mi söylüyorsunuz?

Ayrıca niyeyse bi savunma yönüne ve bizim eksi yönümüze çekeyim olayı Pana yönetime gelirse gelsin basketbol şubesine üvey evlat muamelemesi yapılmadı basketbol bütçesi futbola aktarılmadı biz de tam tersi olduğu üzere.

Bir zamanlar efsaneydi gelsin denilecek adamlar istemediğimi dile getirdim ben evet bir zamanlar Chelseanin 10 numarası olan o adam için söylüyorum Kewell vardı eski efsanelerden isterseniz Hagıyi geri çağıralım onun gibi efsane dünyaya gelmedi daha transfer yaparken biz bu adamdan ne kadar verim alırız.Kaç sene oynatırız diye düşünmek lazım Podolski gibi 26 yaşında yeteneği ispatlı kaliteli bir adam varken Benayoun israftır.. Ujfalusi henüz kral olamadı gelen yabancılardan Muslera Melo Eboue kral olmayı başardı henüz diğerlerinde hala soru işareti var bence. Ha para yok alamam Podolski,Elia deniliyorsa Benayounda alınmasın sol açık Aydın Engin Emre Berkin idare edilsin gerek yok bir zamanlar x takımın 10 numarasına ya da falanca mevkiinin efsanesine.

Yönetimi beğenmiyorsanız,o kadar transfer yapılan şu takımı bile beğenmiyorsanız kombine almazsınız,forma almazsınız,takip etmezsiniz olur biter.Saçma sapan sözlerle başkalarını sinir etmeyin.

firatgunayer fırat günayer

Beşiktaş'ın Julio Regufe Alves'in yüzde 50'lik haklarını satın aldığı söyleniyor..Alves'e de yıllık 350 bin avro ödeneceği öğrenildi..

La bu beşiktaş neyin felsefesini güdüyor izliyor anlamadım Almeiada'nın %20'sı onun %50'si filan oyuncu mu alınıyormuş bu ne demek eti senin kemiği benim filan mı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt